Izlet na dlani

KROMPIRJEVE POČITNICE! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Madridu (letalo + hotel 4*), že od 132 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v času krompirjevih počitnic (tor 27.10.- sob 31.10.2015) za dve osebi v Madridu.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 54 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Madridu so na voljo 4 nočitve (za termin 27.10. – 31.10.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 4*Ibis Budget Madrid Centro Las Ventas, kjer je cena za dve osebi že od 155 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) v Madridu tako znaša od 263 eur (oz. 132 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* Ibis Budget Madrid Centro Las Ventas za dve osebi (4 nočitve) za 155 eur na povezavi tukaj
madrid1

Rezervacija letov v Madrid preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna -Madrid-Bologna, že za 54 eur na osebo (termin 27.10- 31.10.2015)
 madrid2

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Madrid lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.