Izlet na dlani

LAST MINUTE! 2 noči s polp. v Terme Zreče (Hotel Atrij Superior) že za 103 eur/osebo

Prepustite se 3-dnevnem oddihu za 2 osebi, sprostite se v toplih termalnih vrelcih, v edinstveno opremljeni Savna vasi in razvajajte se v Idili, Weelness & Spa centru. Preživljanje počitniških dni v Termah Zreče je nepozabno, ne glede na to, ali jih preživljate športno, aktivno ali pa se raje predajate počitku in razvajanju v družbi svojih najbližjih.

Odkrijte lepote, sprostitev in popolne užitke v idilični pokrajini Zreškega Pohorja. Hotel Atrij Superior navdihuje zgodba o jabolku, ki ohranja mladost in predstavlja naravni vir zdravja in energije. Zgodba o jabolku je vidna v opremi hotela, v sadovnjakih, ki ga obdajajo ter v hotelski kuhinji, ki bo navdušila vse ljubitelje kulinarike.

V Hotelu Atrij Superior se nahajata tudi sprostitveni center Idila in edinstveno opremljena Savna vas. Ne zamudite priložnosti za počitek na tradicionalnem pohorskem kozolcu! Svoja poslovna srečanja in dogodke lahko organizirate v seminarskih sobah, ki se nahajajo v pritličju hotela.

Z zagotavljanjem kakovostnih storitev, okoljevarstvene uspešnosti in ekološke učinkovitosti, Hotel Atrij Superior omogoča zadovoljstvo in ugodje.

Ponudba vključuje:

2x nočitev za 2 osebi
2x polpenzion za 2 osebi
Neomejeno kopanje v termalnih bazenih
1x neomejen vstop v Savna vas v času bivanja

Mavrično animacijo po tedenskem razporedu
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Kupon je unovčljiv od 11. 8. 2018 do 25. 8. 2018

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.