Izlet na dlani

LAST MINUTE KRANJSKA GORA! 2 noči s polpenzionom v Hotelu Best Western 4* že za 117,5 eur na osebo (TUR.BONI)

Paket za 2 osebi v priljubljeni Kranjski Gori! Best Western Hotel Kranjska Gora (bivši Hotel Lek) je 4* hotel v Kranjski Gori z dolgoletno tradicijo kakovosti in gostoljubja. Hotel se nahaja v osrčju veličastnih Julijskih Alp, na obrobju enega najstarejših parkov v Evropi, Triglavskega Narodnega parka in le 3-minutnega sprehoda do centra vasi. Obiščite Kranjsko Goro, kjer so vam na voljo številne športne in družabne aktivnosti tako za podjetja kot za skupine.

Glavna znamenitost za popotnike je Kranjska Gora, svetovno znano smučarsko središče, ki nudi idilično podobo tradicionalne alpske vasice, in se nahaja le 5 minut od hotela. V bližini hotela je tudi jezero Jasna.

Best Western Hotel Kranjska Gora nudi 72 sob v štirih različnih kategorijah: Standard sobe, Comfort sobe, Superior sobe in Družinske sobe. Vse so popolno opremljene s kopalnico (kad ali tuš), kabelsko televizijo, telefonom, mini barom in brezžičnim internetom.

Hotelski Wellness center nudi velik notranji bazen, jacuzzi, turško, finsko in infra rdečo savno ter masažni salon. Bazeni so ogrevani na prijetnih 28 – 35 stopinj Celzija in imajo različne masažne vrelce. Ob hotelu lahko uživate na štirih teniških igriščih ter v zunanjem baru.

Osrednji hotelski konferenčni prostor se razteza na 230 m2 in vključuje tri dodatne manjše dvorane. V dvoranah se lahko organizira kakršenkoli dogodek po vaši meri, zagotovljena je popolna tehnična oprema, dogodek pa bo obogaten z izjemno kulinarično ponudbo po vašem okusu.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Standard/Comfort sobi za 2 osebi
Polpenzion (zajtrk in večerja)
Uporabo bazenov, jacuzzija in savne
10% popusta pri rezervaciji masaže ali nege telesa

10% popusta pri najemu električnega ali gorskega kolesa
Uporabo fitnessa
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva do 10. 6. 2022 in od 18. 9. do 2. 12. 2022
(bivanje od nedelje do petka)

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Na voljo tudi vikend ponudba tukaj!

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.