Izlet na dlani

LAST MINUTE POČITNICE NA OBALI! 2 noči z zajtrkom v Hotelu Lavender/Oleander že za 54,5 eur na osebo

Preživite čudovite počitnice na slovenski obali v enem od najlepših obalnih mest – Strunjanu. V hotelih Lavender in Oleander boste našli zadovoljstvo in sprostitev tisti, ki imate radi mir in udobje naravnega okolja ter milega mediteranskega podnebja!

Hotel Lavender je nova, izjemno prijetna destinacija za posameznike, pare, družine in skupine. Leži sredi pomirjujočega in naravnega okolja Strunjanskih solin, v neposredni bližini krajinskega parka Strunjan, ki ga obdaja gosto mediteransko rastje. Odlična lokacija hotela Lavender v Strunjanu omogoča različne športne in druge aktivnosti kot so pohodništvo, kolesarjenje, tek, plavanje, ribarjenje in raziskovanje ter meditacijo.

Hotel Oleander se nahaja sredi mirnega in naravnega okolja Strunjanskih solin, a vendar v neposredni bližini obalnih turističnih središč Portoroža, Pirana, Izole in Kopra. Področje Strunjana, kjer se nahaja Hotel Oleander, spada med vibracije zmajevih črt. Zmajeve črte so nekakšen zemeljski energetski meridian; po njegovih linijah naj bi se pretakala energija, ki plemeniti določene funkcije v našem organizmu in nam s tem daje več življenjske moči. Starejša literatura priča, da se izredno poveča sposobnost za koncentracijo, če dlje časa bivamo ob takšnih zmajevih črtah.

V hotelu se v sklopu recepcije nahaja tudi aperitiv bar, ki gostom nudi raznoliko ponudbo hladnih in toplih napitkov, odprt je vsak dan od 7h-22h. Hotelska restavracija s kapaciteto 80 sedežev, z razgledom na soline, gostom ponuja bogate, samopostrežne zajtrke ter penzionska kosila in večerje, s poudarkom na domači istrski hrani.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi morska stran v Hotelu Lavender 3* ali Oleander a 2 osebi (glede na razpoložljivost)
2x bogat mediteranski zajtrk za 2 osebi
1x najem palic za nordijsko hojo v času bivanja
Brezplačno parkirišče ob hotelu

1x 3-urni najem koles ali električnih koles (obvezna predhodna rezervacija) v času bivanja
30% popust na savna in bazenske vstopnice v hotelu Salinera (bazen je zaprt v času od 18. 11. do 21. 12. in od 6. 1. do 7. 2. 2019)
Brezplačni Wi-Fi

 

Kupon je unovčljiv do 14. 3. 2019

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.