Izlet na dlani

LAST MINUTE! Povratna letalska karta v Grčijo (Santorini), že od 119 eur na osebo

Ugodne LAST MINUTE letalske karte z odhodom iz Gradca na Santorini vam omogoča letalska družba Austrian Airlines, kjer je povratna letalska povezava za termin pon 29.6.- pon 6.7.2015  na voljo, že za 119 eur na osebo (v ceno je vključena tudi prtljaga standardnih mer oz velikosti letalske družbe Austrian Airlines).

Rezervacijo letov iz Gradca na Santorini izvedete preko spodnje povezave:
Gradec-Santorini-Gradec, že za 119 eur na osebo
   santorini1


Primer prenočišča za navedeni termin:
Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 2* Sea Side Hotel Perivolos za dve osebi (7 nočitev) za 308 eur na povezavi tukaj

santorini2

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev na grškem otoku Santorini (hotel+ letalo) znaš od 546 eur (oz. 273 eur na osebo).

Ostala prenočišča lahko iščete in rezervirate tudi na povezavi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na povezavi tukaj: Airbnb (prejmete še 23 eur popusta).

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Gradca vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Grčijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.