Izlet na dlani

Letalska družba Turkish Airlines in povratne letalske karte iz Ljubljane v Istanbul, že za 99 eur

Z oktobrom se je začela posebna Wingo prodajna akcija: povratne letalske karte iz Ljubljane v Istanbul so na voljo že za 99 eur na osebo. Prodaja poteka od 01.10 pa vse do 20.10.2015, obdobje potovanja pa je od 1. novembra 2015 pa do konca marca 2016.

ist1

Rezervacija Turkish Airlines letalskih kart na tej povezavi: http://www.turkishairlines.com/en-si/

Zgodba o letalski družbi Turkish Airlines…

Ustanovljen leta 1933 s samo petimi letali, je letalski prevoznik Turkish Airlines, ki je član združenja Star Alliance, danes letalski prevoznik s štirimi zvezdicami z 298 (potniška in tovorna) letali v svoji floti in leti v 277 mest po celem svetu. Eden najbolj hitro rastočih prevoznikov je prejel več nagrad po izbiri potnikov združenja Airline Passenger Experience Association (APEX). V letu 2015 je bil Turkish Airlines petič zapored izbran za najboljšega prevoznika v Evropi s strani združenja Skytrax. “Najboljši obrok v poslovnem razredu” smo prejeli v letih 2013 in 2014, v letu 2015 pa so našemu poslovnemu salonu na letališču v Istanbulu podelili naslov “Najboljšega poslovnega salona”.

Turkish Airlines leti v največ držav na svetu (110 na petih kontinentih). Da bi ohranili našo ponudbo na vrhunski ravni, Turkish Airlines ves čas vlaga v kvaliteto storitev, in-flight zabavo, udobne sedeže, gurmansko ponudbo na letalih in v svoje zaposlene. Ves čas spremljamo novosti in inovacije v industriji, prav tako pa imamo najmlajšo floto letal v Evropi.

Ves čas širimo mrežo svojih letov, posebej prisotni smo v Rusiji, Centralni Aziji, Daljnem in Bližnjem vzhodu, Afriki ter Severni in Južni Ameriki. Kot eden najhitreje rastočih prevoznikov, držimo vlogo strateškega povezovalca med Vzhodom in Zahodom.

Dejstva in številke

  • Število letal: 298 (potniški in tovorni)
  • Tipi letal: A340-300, A330, A321, A320, A319, B737-400, B737-800, B777 ER
  • Hubi: Istanbul, Ankara
  • Program za potnike: Miles & Smiles
  • Število destinacij: 277

Rezervacija Turkish Airlines letalskih kart na tej povezavi: http://www.turkishairlines.com/en-si/

Sponzorski prispevek

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.