Izlet na dlani

Letalska karta in 3 nočitve v Roterdamu (letalo + hotel 2*), že od 118 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v februarju (pet 19.02.- pon 22.02.2016) za dve osebi v Roterdamu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Transavia z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin  na voljo, že za 68 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Roterdamu so na voljo 3 nočitve (za termin 19.02.- 22.02.2016) v dobro ocenjenem hotelu v središču mesta s 2*easyHotel Rotterdam City Centre, kjer je cena za dve osebi že od 99 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve  v Roterdamu (hotel + letalo) znaša od 235 eur (oz. 118 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 2*easyHotel Rotterdam City Centre za dve osebi (3 nočitve) za 99 eur na povezavi tukaj

roterdam1

Rezervacijo letov v Roterdam izvedete preko klika na spodnjo povezavo:
Budimpešta-Roterdam-Budimpešta, že za 68 eur na osebo (termin 19.-22.2.2016)

roterdam2

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (22 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.