Izlet na dlani

Letalska karta in 4 nočitve v Makedoniji (Skopje) (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že od 85 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v februarju (sre 17.2.- ned 21.2.2016) za dve osebi v Makedoniji (Skopje).
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizz Air z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 30 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Skopju so na voljo 4 nočitve (za termin 17.2. – 21.2.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Vila Silia Skopje, kjer je cena za dve osebi že od 109 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3*+zajtrk + letalo) v Makedoniji tako znaša od 169 eur (oz. 85 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Vila Silia Skopje za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 109 eur na povezavi tukaj
skop1

Rezervacija letov v Makedonijo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Skopje-Treviso, že za 30 eur na osebo (termin 17.2- 21.2.2016)skopje1

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Makedonijo lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.