Izlet na dlani

Letalska karta in 5 nočitev na otoku Bali (letalo + hotel 4*) že od 589 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in zelo ugodno kombinacijo 8 dnevnega dopusta za dve osebi na indonezijskem otoku Bali (termin 16.03-23.03.2016). Ugodne povratne letalske karte iz Benetk na Bali za termin 16.03.-23.03.2016 vam omogoča letalska družba Qatar in sicer že od 545 eur na osebo. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih mer oz. velikosti navedene letalske družbe.

Na Baliju je na voljo 5 nočitev (za termin 17.03.-22.03.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu v Kuti s 4*Swiss-Belhotel Rainforest, kjer je cena za dve osebi že od 87 eur.

Skupna cena celotnega paketa (hotel + letalo) za dve osebi za 5 nočitev  na Baliju tako znaša od 1177 eur (oz. 589 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4*Swiss-Belhotel Rainforest za dve osebi (5 nočitev) za 87 eur na povezavi tukaj
bali2

Rezervacija letov na Bali (ze termin 16.03.-23.03. 2016) na spodnji povezavi (klik na spodnjo povezavo in sledenje postopku rezervacije):
Benetke (VCE) – Denpasar (DPS)- Benetke (VCE), že za 545 eur (nem. povezava skyscanner)

bali1

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo  slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Ostala najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: HotelscombinedAirbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bali lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop na Bali ni več potreben.  Več podatkov o Indoneziji na MZZ.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.