Izlet na dlani

Letalska karta iz Ljubljane in 3 nočitve v Črni Gori (app + letalo) že od 153 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v decembru (termin tor 01.12- pet 04.12.2015) za dve osebi v črnogorski prestolnici- Podgorici.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Montenegro Airlines z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 90 eur/osebo (v ceno je všteta tudi prtljaga).

V Podgorici so na voljo 3 nočitve (za termin 01.-04.12.2015) v središču mesta v zelo dobro ocenjenih apartmajih Apartment Deluxe Centre, kjer je cena za dve osebi že od 126 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (app + letalo iz Ljubljane) v Črni Gori tako znaša od 306 eur (oz. 153 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija app Apartment Deluxe Centre za dve osebi (3 nočitve) od 126 eur na povezavi tukaj
podgorica1

Rezervacija letov iz Ljubljane v Podgorico izvedete preko spodnje povezave:
Ljubljana- Podgorica- Ljubljana, že za 90 eur/osebo(termin 01 – 04.12.2015)
podgoorica2

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.