Izlet na dlani

Letalska karta iz Zagreba in 2 nočitvi v Dubrovniku (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že od 119 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v januarju (pet 15.01.- ned 17.01.2016) za dve osebi v biseru Jadrana, v mestu Dubrovnik.
Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Croatia Airlines z odhodom iz Zagreba, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 84 eur/osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga).

V Dubrovniku sta na voljo 2 nočitvi (za termin 15.01. – 17.01.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Ivka Hotel Dubrovnik, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 70 eur ali v dobro ocenjenem hotelu s 4*Grand Hotel Park Dubrovnik, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 92 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel 4*+ zajtrk + letalo) v Dubrovniku tako znaša od 238 eur (oz. 119 eur/osebo)

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Ivka Hotel Dubrovnik za dve osebi (2 nočitvi + zajtrk) za 70 eur na povezavi tukaj
dub2
Rezervacija hotela s 4*Grand Hotel Park Dubrovnik za dve osebi (2 nočitvi) za 92 eur na povezavi tukaj
dub3

Rezervacija letov v Dubrovnik preko spodnje povezave:
Zagreb-Dubrovnik-Zagreb, že za 84 eur na osebo (termin 15.01- 17.01.2016)dub1

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

ZAVAROVANJE: Že za 7.07 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 10 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Dubrovnik lahko naročite tukaj.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.