Izlet na dlani

LUKSUZNI ZIMSKI WELLNESS ODDIH V ISTRI! 1 nočitev s polpenzionom v Melia Coral Hotel 5* v Umagu že za 90 eur za 2 osebi

  • 90 eur
  • 1 nočitev s polpenzionom v Melia Coral Hotel 5* v Umagu za 2 osebi

Melia Coral je hotel s 5*, ki se nahaja na obali Jadranskega morja. Media Coral je popolna destinacija za sproščujoč oddih, kjer vas boste navdušile inovativne storitve in strokovnost osebja. Hotel je namenjen gostom starejšim od 16 let. Hotel ponuja številne storitve, med njimi tudi zunanje in notranje bazene ter orientalski wellness center, razpolaga pa z 244 sob in 6 luksuznih junior suit. Megabon ponudba vključuje nastanitev v sončni Classic sobi, približno 25 m2, ki ima veliko (king size) posteljo, kopalnico in balkon z neverjetnim pogledom na park. Soba je primerna za 2 odrasli osebi, opremljena je z brezžičnim internetom, urejena pa je v toplem in privlačnem slogu.

Hotel ponuja izjemna kulinarična doživetja, masažo za pare in še mnogo več. Coral Spa Concept je ustvarjalna znamka, prepoznavna po luksuznem spoju vrhunske storitve ter ohranjanja kulturne in naravne dediščine naše destinacije. Njen cilj je spodbujati lepoto, zdravje in telesno sprostitev, s skrbno izbrano avtentično wellness ponudbo pa pripoveduje čudovito zgodbo o radosti življenja na Mediteranu.

Ponudba vključuje:
1x nočitev v Classic sobi z balkonom za 2 osebi
1x polpenzion za 2 osebi
Brezplačen vstop v Wellness center
Neomejeno uporabo fitness dvorane in notranjega bazena
Wi-Fi
Parkirišče v bližini hotela
Turistično takso
Kupon je unovčljiv od 23. 12. do 30. 12. 2017 in od 1. 1. do 7. 1. 2018

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.