Izlet na dlani

LAST MINUTE LUKSUZNO KRIŽARJENJE PO DALMACIJI! 7 noči s polp. na ladji Robin Hood + ogledi mest z vodičem že za 449 eur na osebo

Raziščite skrivnosti Jadranskega morja z ladjo Robin Hood (dolžina 39 metrov, širina 8 metrov in hitrost 19 vozlov). Ruta vključuje: Trogir – Split – Omiš – Makarska – Mljet – Dubrovnik – Trstenik – Korčula – Hvar – Stari grad – Trogir. 

1. dan – Nedelja: TROGIR – SPLIT: Odpravite se na ladjo za križarjenje, odplujemo do Splita. Ko zapustite Trogir, uživajte v tradicionalni pijači dobrodošlice in spoznajte posadko. Potem boste uživali v tradicionalnem kosilu. Ko pridemo v Split, se sprehodite po mestu ali izberite voden ogled mesta s strokovnim vodičem. Prehrana: kosilo.

2. dan – Ponedeljek: SPLIT – OMIŠ – MAKARSKA: Omiš, znano kot piratsko mesto, je obdan z gorami, kjer se Cetina pridruži Jadranskemu morju. Doživite rafting na Cetini, se povzpnite na utrdbo nad mestom, igrajte odbojko na mivki ali se sprehodite po starem mestnem jedru. Pozneje nadaljujemo proti Makarski. Kosilo je na voljo na plovilu med plovbo. Prosti čas v Makarski. Prehrana: zajtrk in kosilo.

3. dan – Torek: MAKARSKA – MLJET: Nadaljujemo pot proti otoku Mljet v mesto Pomena. Obiščite jezera in raziščite prečudovito naravo. Prehrana: zajtrk in večerja.

4. dan – Sreda: MLJET – DUBROVNIK: Zgodaj zjutraj odidemo do elafitskih otokov, z njihovimi prečudovitimi peščenimi plažami. Po kopanju nadaljujemo do Dubrovnika, kamor pridemo v popoldanskih urah. Prosti čas za raziskovanje mesta ali pa se odločite za ogled mesta s strokovnim vodičem. Prehrana: zajtrk in kosilo.

5. dan – Četrtek: DUBROVNIK – KORČULA: Ob zajtrku bomo izluli do Korčule, mesto rojstva Marca Pola. Med plovbo uživajte v tradicionalnem kosilu. Popolne prihajamo v Korčulo. Raziščite majhne ulice, obiščite hišo Marca Pola. Prehrana: zajtrk in kosilo.

6. dan – Petek: KORČULA – HVAR – STARI GRAD: Zgodaj jutranji odhod proti Hvaru. Prosti čas za raziskovanje mesta. Obiščite Napoleonovo trdnjavo ali uživajte na eni od prečudovitih plaž. Popoldne obiščite Stari Grad, enega najstarejših mest v Evropi. Zvečer se zabavajte na gusarski večerji. Prehrana: zajtrk in večerja.

7. dan – Sobota: STARI GRAD – TROGIR: Po zajtrku prosti čas za obisk starega mesta pred odhodom v Trogir. Uživajte v zadnji večerji na ladji. Prehrana: zajtrk in kosilo.

8. dan – Nedelja: ODHOD: Bolj zgodnji zajtrk po katerem je čas za odhod. Prehrana: zajtrk.

Ponudba vključuje:

7x nočitev v dvoposteljni kabini (klima in zasebna kopalnica) na ladji Robin Hood (dolžina 39 metara) Premium Super kategorije za 1 osebo
7x samopostrežni zajtrk za 1 osebo
6x 3-hodno kosilo za 1 osebo
1x tradicionalna večerja za 1 osebo
Pijačo dobrodošlice

Razglede mesta z vodičem
Neomejeno vodo za pitje in sveže sadje
Klimo v salonu in v vseh kabinah
Uporabo palube za sončenje z ležalniki
Uporabo brisač za plažo in opreme za kopanje (blazine, kajak, maske in plavutke)
Dnevno čiščenje kabine
Brezplačni Wi-Fi
Gusarski party

 

Ponudba je unovčljiva od 22.09.2019 – 29.09.2019

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.