Izlet na dlani

MAJSKA POCENI GRČIJA! Povratna letalska karta in 4 nočitve na otoku Kefalonija (letalo + APP) že za 82 eur!

Kefalonija je največji otok Jonskega morja in velja za enega najlepših izmed grških otokov. Grki ga predano čuvajo pred množičnim turizmom, zato Kefalonija ostaja edinstvena in pristna v svoji naravi in tradiciji. Kefalonija vas bo navdušila tudi s svojo zanimivo preteklostjo, bogato kulturo, številnimi naravnimi čudeži, dolgimi sanjskimi plažami, predvsem pa s svojo prvobitnostjo in pristno grško prisrčnostjo. Nenazadnje boste tukaj ujeli tudi največ sonca v celotni Grčiji.

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v maju (tor 24.05.- sob 28.05.2016) za dve osebi na grškem otoku Kefalonija.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 34 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Kefaloniji (Moussata) so na voljo 4 nočitve (za termin 24.05. – 28.05.2016) v zelo dobro ocenjenem apartmaju v bližini letališča kot tudi v bližini morja s 3* Baha Ammes Apartments, kjer je cena za dve osebi pa že od 96 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (APP + letalo) na Kefaloniji tako znaša od 163 eur (oz. 82 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija apartmaja 3* Baha Ammes Apartments (4 nočitve) za 96 eur na povezavi tukaj
kef2

Rezervacija letov na Kefalonijo na tem naslovu:
Bergamo – Kefalonija (Argostoli) – Bergamo, že za 34 eur/osebo (termin 24.05.- 28.05.2016)
kef1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (31 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Opis Kefalonije povzet po strani Kompas.si

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.