Izlet na dlani

MAROKO! Letalska karta in 5 nočitev v Marakešu (letalo + hotel 4*) že za 95 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v mesecu marcu (termin pon 07.03.- sob 12.03.2016) za dve osebi v Maroku (Marakeš).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 45 eur/osebo(v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Marakešu je na voljo 5 nočitev (za termin 07.03.-12.03.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 4*Riad Dar Nael Guesthouse Marrakech, kjer je cena za dve osebi že od 99 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 4* + letalo) v Maroku tako znaša od 189 eur (oz. 95 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4*Riad Dar Nael Guesthouse Marrakech za dve osebi (5 nočitev) za 99 eur na povezavi tukaj
marok1

Rezervacija letov v Maroko preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo – Marakeš – Bergamo, že za 45 eur (termin 07.03 – 12.03.2016)

marok2

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.

Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.