Izlet na dlani

MAROKO! Povratna letalska karta in 7 nočitev v Maroku (letalo + hotel 3* + zajtrk), že od 137 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v decembru (pet 11.12.- pet 18.12.2015) za dve osebi v Maroku.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 56 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage). Enosmerna vozovnica za vlak med Fezom in Meknesom znaša okvirno 5 eur.

V Maroku smo vam pripravili kombinacijo bivanja v mestu Fez (4 noči) in v bližnjem mestu Meknes (3 noči). V mestu Meknes so na voljo 3 nočitve (za termin 11.12-14.12.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Riad Zahraa, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 54 eur. V mestu Fez so na voljo 4 nočitve (za termin 14.12-18.12.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Riad Louna Hotel Fez, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 108 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3* z zajtrkom + letalo) v Maroku (Fez+Meknes) tako znaša od 274 eur (oz. 137 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– MEKNES: Rezervacija hotela s 3*Riad Zahraa za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 54 eur na povezavi tukaj
marok3

– FEZ: Rezervacija hotela s 3*Riad Louna Hotel Fez za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 108 eur na povezavi tukaj
marok2

Rezervacija letov v Maroko (Fez) na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo – Fez – Bergamo, že za 56 eur/osebo (termin 11.12- 18.12.2015)
   marok1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.

– Enosmerna vozovnica za vlak med Fezom in Meknesom znaša okvirno 5 eur.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.