Izlet na dlani

Kaj storiti, da ne boste zamudili preteklih ugodnih ponudb letalskih kart kot npr.: Po evropi za 0,01 eur, Kuba za 140 eur, New York 194 eur, Santorini za 30 eur, Tajska za 192 eur, Kanada 102 eur…

V kolikor ste zamudili eno izmed neverjetno ugodnih akcij povratnih letalskih kart (npr. Po evropi za 0,01 eurKuba za 140 eur, Santorini za 30 eur, Tajska za 267 eur, Avstralija za 438 eur, New York za 194 eur, San Francisco za 255 eur, Kanada za 102 eur…), ki smo jih objavili na naši strani v zadnjem času, smo za vas pripravili navodila, kaj storiti, da se vam to v prihodnje ne bo ponovilo.
Vse kar morate storiti je, da nas spremljate na enem izmed spodaj navedenih kanalov:


Facebook


Facebook je za nas najbolj aktualen kanal, tam nam sledi že več kot 111 tisoč uporabnikov. Žal klik na LIKE na naši Facebook strani ni dovolj. Facebook ima sistem, pri katerem naše prispevke objavljene na FB vidi let 10% uporabnikov. Da boste videli popolnoma vse naše objave, morate storiti sledeče: na FB spletni strani  kliknete na gumb VŠEČKAJ/LIKE in izberete možnost OGLEJ SI PRVI/SEE FIRST.
FB


Viber skupina


Obveščanje preko Viber sporočil, kjer vas bomo obveščali o novicah s spletne strani Izlet Na Dlani.

Na voljo so sledeče skupine:
Novice Izlet na Dlani (za prijavo klikni na link)
Error fare in ostale akcije (za prijavo klikni na link)


Instagram


Obveščanje preko Instagram storijev, kjer vas dnevno obveščamo o najboljših akcijah tistega dne.
Na instagramu nam sledite tukaj.


E-novice


Dnevno pošiljamo tudi brezplačne E-novice z vsemi objavami (akcije letalskih kart in paketi) tistega dne. V kolikor se pojavi kakšna zares ugodna akcija za katero vemo, da bo hitro pošla, pa vas o tem takoj sproti obvestimo v obiliki E-novice.

Na E-novice se lahko prijavite tukaj (vstavite podatke v okvirček spodaj).
Odjava od prejemanja e-novic preko maila je mogoča s klikom na tipko Odjava z novic Izlet na Dlani (ali Unsubscribe), ki se nahaja na dnu vseh poslanih e-novic.

Potisni opomniki


Na potisne opomnike se prijavite na naši spletni strani ob kliku na ikono zvonec, ki se nahaja desno spodaj.

Spletna stran vas bo ob vsakem novem prispevku obvestila.
Odjava od opomnikov tukaj: https://bit.ly/2ybK9p9


Twitter


Naše objave prispevkov za akcijami letalskih kart lahko spremljate tudi po Twitterju na naslovu: http://twitter.com/izletnadlani


Nasvet Izlet na dlani: Da vam kakšna od zanimivih akcij (predvsem error fare) v prihodnje ne bo ušla, je zagotovo najbolj primerno sprotno spremljanje novosti na FB in spletni strani Izlet na dlani. Če vam tega čas  ne dopušča in želite biti sproti obveščeni, takoj ko bo kakšna zanimiva akcija, se prijavite na naše FB novice, kjer vas bo računalniški robot glede na vaše želje sproti obveščal. Če pa želite zgolj občasno obveščanje o trenutno aktualni ponudbi, je za vas najbolj primerna prijava na e-novice, ki jih boste prejemali 1x dnevno, običajno v popoldansko/večernem času.

Čimveč uspešno rezerviranih ugodnih akcij letalskih kart v prihodnje vam želi Ekipa Izlet na dlani.

 

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

3 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.