Izlet na dlani

Kako poiskati najbolj ugodni hotel preko primerjalnika cen nastanitev HOTELSCOMBINED

V prispevku vam bomo predstavili vsestransko uporabnost vodilnega svetovnega spletnega primerjalnika cen hotelov t.i. HotelsCombined. Ekipa Izlet na dlani pri pripravi paketnih ponudb primerjalnik vsakodnevno uporablja, saj so na kupu zbrane vse cene številnih znanih spletnih ponudnikov namestitev kot so npr. Booking, Agoda, Expedia, Hotels, Venere… HotelsCombined primerjalnik cen hotelov je na voljo za iskanje na vseh svetovnih destinacijah. Ko boste prihodnjič iskali hotel, boste na račun primerjalnika HotelsCombined kakšen eur tudi prihranili.

Splošno o HOTELSCOMBINED

Verjetno bo ob vprašanju katero spletno stran običajno uporabljate za rezervacijo hotelov večina vas vzkliknilo Booking.com. Ob vprašanju zakaj ravno oni in ali ste prepričani, da imajo ravno oni na voljo vedno najnižje cene hotelov vas bo nekaj zagotovo odgovorilo, da ostalih spletnih ponudnikov pač ne poznate oziroma običajno niste na volji, da brskate po večih straneh hkrati, da bi zares našli najbolj ugodne cene. Torej zakaj bi iskali po številnih spletnih straneh za rezervacije hotelov, ko pa lahko na HotelsCombined.si z enim klikom primerjate cene vseh največjih hotelskih spletnih strani.  HotelsCombined omogoča primerjavo cen, saj išče po drugih hotelskih spletnih straneh in primerja njihove ponujene cene. Uporabnikom so na voljo tudi popolne informacije o hotelih in mnenja gostov. Na voljo je tudi slovenska različica strani HotelsCombined.si.

STE VEDELI, da do primerjalnika cen HOTELSCOMBINED preprosto dostopate preko naše strani Izlet na dlani na povezavi tukaj. Prav tako je v vsakem prispevku ki ga objavimo v kategoriji prenočišča podana povezava, preko aktere dostopate do omenjenega primerjalnika cen hotelov.

Kako uporabljati primerjalnik cen hotelov HOTELSCOMBINED (podano na primeru rezervacije nastanitve v Bangkoku)

Za uporabo primerjalnika cen hotelov ni potrebna registracija, saj same rezervacije ne izvedete preko njih, temveč preko ponudnika nastanitve, ki ga izberete (kamor vas napoti HotelsCombined po kliku na izbrano ponudbo).

Ob odprtju spletne strani HotelsCombined se vam odpre splošni iskalnik v katerega vstavite želeno destinacijo, želeni termin prihoda/odhoda ter št. gostov (glej sliko spodaj). V kolikor potujete z otroci in želite več sob to v rubriki gostje tudi označite.

V iskalniku označite tudi možnost v primeru, da ste prilagodljivi glede datumov. Rubrika več možnosti iskanja vam omogoča iskanje po št. zvezdic, po ceni (cenovni rangi), po vrsti nastanitve (hoteli, apartmaji…) in po oceni gostov (gostje ki so hotel že obiskali podajo ocene o vtisih).

V primeru, da iščete ugodno nastanitev za eno noč za dve osebi v Bangkoku, se vam najprej ponudi seznam priporočenih hotelov, v kolikor vam ta razvrstitev ne ustreza, lahko izbirate med ostalimi možnostmi razvrstitve npr. glede na št. zvezdic, glede na oddaljenost od določene destinacije (npr. od središča mesta, od letališča…), glede na ceno (od najugodnejšega do najdražjega hotela oz. obratno) ali glede na ocene gostov (glej sliko spodaj).

 

Ekipa Izlet na dlani se običajno poslužuje razvrstitve glede na ceno (od najugodnejšega do najdražjega hotela), hkrati pa smo pozorni na ocene gostov (višja ocena, seveda običajno pomeni, da so bili gostje bolj zadovoljni z izbranim hotelom, seveda na hitro ne spreglejte tudi številke mnenj, ki so podali določeno oceno) (glej sliko zgoraj).  V desnem okvirčku vam je predstavljena najnižja cena/noč (npr. 63 eur/noč) izbranega hotela določenega ponudnika (npr. Agoda), če vam ta ustreza kliknete na ogled ponudbe in napotilo vas bo na to spletno stran, kjer so navedeni vsi podatki o hotelu in navodila za rezervacijo. Tam tudi rezervacijo zaključite.

V kolikor vam omenjena ponudba najugodnejšega ponudnika ne ustreza, v seznamu na levi strani izberete ponudnika, ki vam ustreza (npr. ponudba Booking). Po kliku na tega ponudnika, vas prav tako usmeri na njihovo uradno spletno stran, kjer izveste podatke o hotelu in zaključite rezervacijo.

Pri vsakem hotelu je na osnovni strani podanih le nekaj najugodnejših strani, če kliknete na razširitev (na primeru klik na napis: Primerja 6 strani) (glej slika zgoraj), vam bo ponudila celoten seznam ponudnikov, ki jih HotelsCombined primerja. Tako boste recimo ob tej razširitvi ponudbe opazili, da za nekaj eur več npr. Booking ponuja tovrstno sobo z brezplačno odpovedjo in zajtrkom (glej slika spodaj).

Postopek rezervacije (takojšnje plačilo, kasnejše plačilo, brezplačna odpoved…) je odvisen od izbranega ponudnika (npr. Booking, Agoda, Expedia….), v nadaljevanju si oglejte še nekaj naših nasvetov, na kaj morate biti pozorni pred samo rezervacijo.

Nasvet Ekipe Izlet na dlani, bodite pozorni na:
– V kolikor potujete z otroci in želite več sob, to v rubriki gostje pred samim iskanjem že označite.
– Če je le možno izberite ponudnika, ki omogoča brezplačno odpoved rezervacije in tistega, ki omogoča da plačate vso vrednost nočitev kasneje ob prihodu v hotel.
– Pred samo izvedbo katerekoli rezervacije, je smiselno preveriti komentarje o vtisih gostov na strani HotelsCombined kot tudi najbolj osvežene vtise obiskovalcev hotela na strani Tripadvisor (na povezavi Tripadvisorja tukaj). 
– Ekipa Izlet na dlani pri pripravi paketnih ponudb primerjalnik cen hotelov HotelsCombined vsakodnevno uporablja, saj so na kupu zbrane vse cene številnih znanih spletnih ponudnikov namestitev kot so npr. Booking, Agoda, Expedia, Hotels, …

STE VEDELI, da do primerjalnika cen HOTELSCOMBINED preprosto dostopate preko naše strani Izlet na dlani na povezavi tukaj. Prav tako je v vsakem prispevku ki ga objavimo v kategoriji prenočišča podana povezava, preko katere dostopate do omenjenega primerjalnika cen hotelov. V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z uporabo primerjalnika cen hotelov HotelsCombined, to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

Ekipa Izlet na dlani vam želi prijeten dopust in bivanje kjerkoli po svetu in ne pozabite, ko boste prihodnjič iskali hotel, boste na račun primerjalnika cen hotelov  HotelsCombined kakšen eur lahko tudi prihranili.

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.