Izlet na dlani

NOVEMBER…Povratna letalska karta in 3 nočitve v Madridu (letalo + hotel 4*), že za 93 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v novembru (termin sob 14.- tor 17.11.2015) za dve osebi v španski prestolnici- v Madridu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 40 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Madridu so na voljo 3 nočitve (za termin 14.-17.11.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 4*Ibis Budget Madrid Centro las Ventas,  kjer je cena za dve osebi že od 105 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3* + letalo) v Madridu tako znaša od  185 eur (oz. 93 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* Ibis Budget Madrid Centro las Ventas za dve osebi (3 nočitve) od 105 eur na povezavi tukaj
mad2

Rezervacija letov v Madrid preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bologna- Madrid- Bologna, že za 40 eur/osebo(termin 14 – 17.11.2015)
mad1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.