Izlet na dlani

NOVEMBER..Povratna letalska karta in 4 nočitve v Istanbulu (letalo + hotel 3* + zajtrk), že za 114 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v mesecu novembru  (termin pon 23.11.- pet 27.11.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizz Air z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 60 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Istanbulu so na voljo 4 nočitev (za termin 23.11.-27.11.2015) v hotelu v starem delu mesta s 3* Best Nobel Hotel, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom  že od 108 eur (Tripadvisor ocena na povezavi tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel z zajtrkom+ letalo) v Istanbulu tako znaša od  228 eur (oz. 114 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela za dve osebi (4 nočitve + zajtrk ) za 108 eur na povezavi tukaj
ist2

Rezervacija letov v Istanbul preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Budimpešta – Istanbul – Budimpešta, že za 60 eur na osebo(termin 23.11 – 27.11.2015)
ist1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.