Izlet na dlani

NOVEMBER! Povratna letalska karta iz Ljubljane in 2 nočitvi v Londonu (letalo + hotel 2* z zajtrkom), že za 133 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v novembru (termin tor 10.- čet 12.11.2015) za dve osebi v Londonu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik WizzAir z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 40 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Londonu sta na voljo 2 nočitvi (za termin 10.-12.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu  s 2*Meridiana Hotel London, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 154 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel 2* z zajtrkom + letalo iz Ljubljane) v Londonu tako znaša od  266 eur (oz. 117 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2* Meridiana Hotel London za dve osebi (2 nočitvi + zajtrk) od 154 eur na povezavi tukaj
london1

Rezervacija letov iz Ljubljane v London izvedete preko spodnje povezave (nizkocenovci.si):
Ljubljana- London- Ljubljana, že za 56 eur/osebo(termin 10 – 12.11.2015)
lju-ltn

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za London lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.