Izlet na dlani

ODDIH NA BRIONIH! 2 noči s polp. v Hotelu Istra 3* +prevoz z ladjo+ vstopnice za park in muzeje že za 130 eur na osebo

Izberite oddih ob morju z raziskovalnim in zgodovinskim pridihom. Izberite Hotel Istra, dvoposteljno sobo s pogledom na park in vrsto aktivnosti na otočju Brioni.

Na otoku Veliki Brion vas pričakuje Hotel Istra, ki se nahaja takoj ob morju. Hotel Istra ima 32 dvoposteljnih sob. Vse sobe imajo kopalnico s sušilcem za lase, satelitsko televizijo, mini bar in telefon.

Izbirate lahko med številnimi izleti in aktivnostmi, ogledate si lahko interpretacijsko-edukacijski center Nacionalnega parka Brioni. Nova postavitev parka je prikazana na inovativen in ionteraktiven način. V njem obiskovalci lahko samostojno odkrivati, raziskovati in izvedeti ogromno informacij o kulturno-zgodovinski in naravni dediščini otočja.
V ponudbo so vključeni tudi muzejski prostori parka, v katerih boste nedvomno uživali.
Na Brionih lahko uživate v bogati gastronomski ponudbi restavracije Depandance Neptun, poleg tega lahko organizirate tudi večerje za večje število ljudi. Na Brionih se boste dobro počutili tudi v primeru organizacije porok ali različnih družabnih srečanj.
Kulturne znamenitosti, živahne restavracije ter mnogo zanimivih lokacij, kjer lahko preživite aktivni oddih, vas vabijo na Brione in v Fažano.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na park za 2 osebi
2x polpenzion (zajtrk in večerja)
Vstopnico za Nacionalni park: safari park, Rimska vila v uvali Verige, Bizantinski kastrum, Poučna steza Zelenikovac, Steza dobrih vibracij

Brezplačni prevoz z ladjo iz Fažane
Brezplačni Wi-Fi
Vstopnico v muzeje – Hiša za ladjice, Razstava Josip Broz Tito na Brionih, Naravoslovna zbirka, Razstava iz spomina starega Avstrijca

 

Ponudba je unovčljiva od 1. 6. do 30. 6. 2020 in od 1. 9. do 30. 9. 2020

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.