Izlet na dlani

ODDIH NA ISTRSKI OBALI! 1 nočitev s polpenzionom v hotelu s 4* v Poreču že za 74,8 eur

  • 74,8 eur
  • 1 noč s polpenzionom v Hotelu Valamar Diamant 4*za 2 osebi

Hotel je brez konkurence v ponudbi raznovrstnih rekreacijskih vsebin in storitev, posebno za ljubitelje kolesarstva. Opremljen je s športno dvorano, ogrevanim notranjim in neogrevanim zunanjim bazenom ter sodobnim wellness in beauty centrom.
Gosti se lahko sprostijo na bližnji plaži Brulo ali ob zunanjem bazenu, se sprehodijo ob morju ali se s turističnim vlakcem podajo do središča mesta. Po kolesarjenju, nekaj partijah tenisa ali potapljaškem tečaju lahko na terasi hotelske show cooking restavracije uživajo v vrhunski ponudbi jedi. Ko vročina popusti, so pogoji idealni za šport ali trening. Gosti lahko telovadijo v fitnes centru s 40 modernimi napravami in se potem sprostijo v parni kopeli, masažni kadi ter velikem bazenu z gejzirji in slapovi v wellness centru.

Ponudba vključuje:
1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi (park stran) za 2 osebi
1x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi
Turistično takso
Brezplačen Wi-Fi
Kupon je unovčljiv od 1. 1. 2017 do 25. 3. 2017
Pred nakupom je potrebno poslati povpraševanje za izbrani termin na [email protected]. Na podlagi povpraševanja vam pošljejo konkretno ponudbo s točno ceno. Cene lahko varirajo glede na razpoložljivost.

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.