Izlet na dlani

ODDIH NA RIBNIŠKEM POHORJU! 2 noči v APP že za 23 eur na osebo (5 oseb)

Predstavljajte si poletno osvežitev malo drugače, v objemu narave! Čudoviti pohorski travniki, neokrnjeni gozdovi, osvežilni potočki in svež zrak. Preživite nepozabne družinske dni, kjer lahko odkrivate skrivnosti gozda, uživate v gozdnih sadežih, se odpravite po pohodniških poteh in se naspite v udobnih apartmajih.

V počitniškem letovišču Ribniško Pohorje so številne možnosti za rekreacijo in zabavo v naravi. Za družine in prijatelje so še posebej atraktivna športna igrišča za: odbojko na mivki, košarko, nogomet, rokomet. Igrišča so osvetljena in v neposredni bližini apartmajskega naselja, primerna so za otroke. Edinstvena pokrajina med Alpami in reko Dravo je še posebej privlačna gorskim kolesarjem. Na 600 km urejenih in označenih planinskih poteh, ki vodijo na Koroške vrhove, poskrbite za svojo rekreacijo in sprostitev.

Hiške narejene in opremljene v tradicionalnem slogu ponujajo apartmaje popolnoma opremljene s kuhinjo, dnevno sobo z LCD satelitsko televizijo in kaminom ter lepo urejeno spalnico in kopalnico. Na voljo je tudi brezplačen WiFi. Brezplačno parkirišče za goste je na voljo takoj pred apartmaji.

 

Ponudba vključuje:

2x nočitev v udobnem apartmaju za do 5 oseb
Pijačo dobrodošlice (steklenica bio jabolčnega soka)
Brezplačno uporabo piknik prostora
Uporabo igrišč za odbojko na mivki in košarko

Uporabo namiznega tenisa
Uporabo tenis igrišča
Pozno odjavo (do 17. ure)
Otroško posteljico za dojenčke
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Kupon je unovčljiv do 30. 06. 2018

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.