Izlet na dlani

ODDIH OB SAVINJI! 1 noč z zajtrkom v Hotel Planinka 4* v Ljubnem že za 34,5 eur na osebo

Hotel Planinka s 4 zvezdicami vas vabi na sprostitev v naravi Savinjskih Alp in ob reki Savinji. V bližini hotela se nahaja tudi smučišče Golte (oddaljeno 16 km), kjer lahko preživite idealne zimske počitnice! V hotelu Planinka lahko vedno odložite prtljago in napolnite baterije. Trenutki, ki jih boste preživeli v teh krajih, bodo, kot vse lepe stvari, prehitro minili.

V hotelu Planinka bodo poskrbeli, da boste svoje počitnice napolnili z lepimi spomini, ki ostanejo za vedno. Za vaše potrebe bo poskrbelo prijazno osebje hotela, kadar boste potrebovali izklop ali sprostitev v počitku. Če želite aktivno preživeti svoj prosti čas ali kadar želite praznovati katero od pomembnih življenjskih dogodkov, hotel Planinka vam je na raspolago.

Prostorne in udobno opremljene sobe omogočajo prijetno bivanje za vse goste. Klimatizirana soba s pogledom na gore ponuja televizijo z ravnim zaslonom, telefon, balkon in kopalnico s prho. Kopalnica vsebuje brisače in sušilec za lase. Brezžična povezava je na voljo v celotnem hotelu brezplačno. Brezplačno privatno parkirišče je na voljo pri hotelu (rezervacija ni potrebna).

Hotelska restavracija Planinka ponuja vse vrste kulinarike (lokalno, italijansko in francosko), na voljo so tudi dietni meniji tako, da se lahko s celo družino lahko sprostite v tradicionalnem in udobnem ambientu.

Ponudba vključuje:

1x nočitev v dvoposteljni sobi z blakonom in pogledom na gore za 2 osebi
1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi
Darilo ob prihodu
Steklenico vode v sobi ob prihodu

10% popusta na štirihodno večerjo v restavraciji Planinka
Brezplačno parkirišče
Brezplačni Wi-Fi

 

Kupon je unovčljiv do 3. 2. 2019 in od 10. 2. do 31. 3. 2019

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.