Izlet na dlani

ODDIH V DALMACIJI! 3 noči s polp. v Hotelu Bella Vista 4* (Drvenik) že za 90 eur/osebo

Hotel Bella Vista se nahaja v srcu Dalmacije, v zgornjem zalivu Drvenika poleg gotske cerkve sv. Jere. Idilično atmosfero majhnega sredozemskega mesta je mogoče nadomestiti tudi z mestnim vrvežem, saj se hotel nahaja v bližini vseh pomembnih znamenitosti srednje in južne Dalmacije – zraven Splita, Makarske in Dubrovnika. Drvenik je tudi trajektno pristanišče z vsakodnevnimi odhodi trajektov na otoke Hvar, Korčulo, polotok Pelješac itd.

 

Vsaka od 33 sob in 17 apartmajev predstavlja elegantno mešanico udobja, mediteranskega okolja in brezmejne elegance. Klimatizirane sobe, opremljene z internetnim priključkom, mini barom, SOS sistemom, požarnim sistemom, SAT TV z LCD zaslonom, sefom, direktno zunanjo telefonsko linijo itd. postavljajo novi standard destinacije. K vrhunskemu udobju pripomorejo tudi posebno oblikovane postelje, ki so v skladu z visokim standardi hotela Bella Vista, na katerih se boste lahko sproščeno naspali in veseli dočakali jutro.

V sproščenem okolju vam bodo strokovni terapevti pomagali z nasveti in vas popeljali v čare in blagodejnosti dobrega počutja ter prilagodili raznovrstne tretmaje vašim potrebam in željam. Uživate lahko v finski savni, masažni kadi, turški kopeli, različnih masažah, aromaterapijah … Uporablja se kozmetika, ki je namenjena wellness programom.

Ponudba vključuje:

3x nočitev v dvoposteljni sobi pogled park za 2 osebi (1. otrok do 12. leta in 2. otrok do 3. leta brezplačno)
3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi
Pijačo dobrodošlice

1x kava in sladica v času bivanja
Neomejeno uporabo Wellness comfort cone (whirlpool, ležalniki za sproščanje, finska savna in fitness)
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 24. 8. 2020 do 31. 8. 2020

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.