Izlet na dlani

ODDIH V MORAVSKIH TOPLICAH! 2 noči s polp. v Hotelu Livada Prestige 5* že za 149,5 eur na osebo

Nikjer ugodnejša cena za 3-dnevno termalno razvajanje za 2 osebi v Moravskih Toplicah in Hotelu Livada Prestige 5*!

Splošne informacije o Hotelu Livada Prestige 5*: Hotel ponuja 122 sob in se nahaja neposredno ob golf igrišču ter Termalnem parku Terme 3000. V štirih hotelskih nadstropjih se nahajajo bazeni, restavracije in bari ter wellness center. Hotel nudi 5 tipov sob, posebnost so pa sobe s kadmi, v katere je mogoče natočiti črno termomineralno vodo.

Bazeni in wellness: Hotel Livada Prestige ponuja 5 bazenov, in sicer notranji termalni bazen, zunanji termalni bazen, bazen s črno termomineralno vodo, notranji in zunanji otroški bazen s tobogani. Prepustite se sprostitvi v savnah in izbirajte med finsko, turško, caladrium, laconium, infrardečo in banearium savno ali pa izberite kneipp ter masažni bazen. Pričakujeta vas tudi 2 wellness centra (hotelski Thai center Livada, ki ponuja masaže in Medico-wellness center Thermalium, ki se nahaja znotraj resorta Terme 3000 in ponuja raznoliko wellness ponudbo, kopeli in različne kozmetične storitve) in Zdravstveni center Terme 3000 (storitve za rehabilitacijo).

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Economy sobi za 2 osebi
2x polpenzion za 2 osebi
Neomejeno kopanje v bazenih hotela in bazenskem kompleksu Terme 3000
Vstop v hotelsko savno

Jutranjo gimnastiko in aerobiko v vodi
Uporabo kopalnega plašča
Animacijski program
Brezplačni Wi-Fi v sobi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 3. 5. do 5. 7. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.