Izlet na dlani

ODDIH V ROGAŠKI SLATINI! 2 noči s polpenzionom v Grand Hotelu Sava Superior 4* že za 130 eur na osebo (TUR.BONI)

Prepustite se čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje v prestižnem okolju! S cvetočim parkom in zeleno naravo obdan hotel vam nudi pravo sprostitev. V hotelu vas pričakuje prijazno osebje, ki bo poskrbelo za vašo dobro počutje in nepozabna doživetja. Prepustite se čudovitemu razvajanju, ki vas pričakuje v Grand Hotel Sava!

V hotelu se boste prepričali, da je bivanje v Grand hotel Sava nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo. Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki maserjev, objemi termalne vode, gurmanskimi užitki v restavracijah in sladkimi dobrotami kavarne in slaščičarne Cappuccino ali Imperial. Za vse našteto pa bo poskrbelo osebje, kateremu ni vseeno, kako se pri njih počutite in s kakšnimi vtisi se boste poslovili. Ne samo, da želijo izpolniti vaša pričakovanja, želijo jih preseči in vas prepričati, da se je vredno vrniti nazaj!

Hotel se posebej ponaša z novo odprtim luksuznim ROI SPA wellness centrom, v sklopu katerega nudijo finsko savno, sanarium, parno savno, tepidarium (z ogrevalnimi stoli), solno savno, doživljajski tuš z efekti, ki traja 4-20 min, zunanji ohlajevalni bazen s temperaturo vode 22 – 26 stopinj, kopeli (gost se mora naročiti na recepciji ROI MEDICA) – doplačilo po ceniku, suha CO2 kopel – (gost se mora naročiti na recepciji ROI MEDICA) – doplačilo po ceniku

Opremljenost Superior sob: 21m2 – kopalnica (s tušem ali kadjo), WC, LCD TV, radio, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava, brezplačen Wi-fi, večina sob z balkonom ter sobe s povezanimi vrati.
Opremljenost Lux sob: od 21m2 – 25m2 – prenovljene s kopalnico (s tušem): WC, LCD TV, radio, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, večina sob z balkoni.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi
Zajtrk v restavraciji Kristal
Posebno ugodnost: 2x brezplačna večerja za 2 osebi
1x steklenico hišnega vina ob prihodu
Prost vstop v hotelski bazen Lotus (bazeni s termalno vodo 28-32 stopinj, 2x jacuzzi)

Prost vstop v fitnes in savne Lotus
Uporabo kopalnega plašča in brisače za kopanje
1x izposoja kolesa ali 1x izposoja palic za nordijsko hojo
Bogat animacijski program
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče ob hotelu

 

Ponudba je unovčljiva od 3. 1. do 25. 3. 2022
(bivanje od 
nedelje do petka)

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Na voljo tudi termini za bivanje od petka do nedelje!

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.