Izlet na dlani

ODDIH V TERMAH OLIMIA! 2 nočitvi s polp v Aparthotel Rosa že za 93,5 eur na osebo

Aparthotel Rosa se nahaja v središču čudovite narave. Vaše čute bo prebudil jutranji pogled na jezero in vas tako napolnil z energijo za bogato preživljanje vaših prostih dni.

Bivanje v Aparthotelu Rosa vam omogoča sprehode in številne možnosti za aktivno preživetje prostega časa. V Aparthotelu Rosa bodo prostor za izmenjavo mnenj in izkušenj našli prireditelji kongresov, ki lahko uporabijo veliko kongresno dvorano z vrhunsko avdio in video tehniko ter posebno sejno sobo ob Loby baru. V garažni hiši vam je na voljo 120 pokritih parkirnih mest. Prav tako je gostom Aparthotela Rosa na voljo Loby bar z zunanjo teraso, ki vabi s pogledom na bližnje ribnike. Zmogljivost: 90 ležišč, 42 apartmajev (velikost apartmajev od 33,5 do 78 m2).

V Wellness centru Termalija se lahko do sitega naužite narave – sonca, vode in zraka. V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirjih, whirpoolih ali na masažah, v savnah in fitnesu. V času, ko vas hitro življenje utrudi in izprazni, vam Wellness center Termalija nudi popoln oddih. Popolna sprostitev, telesna aktivnost, premagovanje stresa, zdravo okolje in prijetno druženje so želje, ki jih uresničujejo v sodobnem Wellness centru Termalija.

Termalna voda Term Olimia je priznano naravno zdravilno sredstvo, odlika naše vode pa je tudi njena pitnost. Pitje izvirske termalne vode ima mnoge pozitivne učinke na zdravje in vitalnost. V Termah Olimia privre iz globin prav posebna termalna voda. Ko se ji predajamo v bazenih, nas objema od zunaj, ko jo pijemo, nas boža od znotraj. Vedno pa krepi naše zdravje in dobro počutje.

Ponudba vključuje:

2x najem apartmaja za 2 osebi
2x polpenzion v restavraciji Breza za 2 osebi
Pripravo apartmaja, posteljnino, menjavo brisač in kuhinjskih krp
Kopanje v Family wellness Termalija – Termalija Relax & Termalija Family Fun
Nočno kopanje v Family wellness Termalija – Termalija Relax & Termalija Family Fun

Kopalne brisače za bazen
Kopanje v bazenih Vodnega planeta v Termah Tuhelj
Aquaaerobiko po programu, telovadbo za dobro jutro
Uporabo fitness studia
Končno čiščenje
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče v garaži

 

Ponudba je unovčljiva do 25. 10. 2019 (bivanje od nedelje do petka)

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.