Izlet na dlani

ODDIH V ZDRAVILIŠČU RADENCI! 2 noči s polp. v Hotelu Izvir že za 89,5 eur na osebo

3-dnevni termalni oddih v Zdravilišču Radenci in Hotelu Izvir 4*! ✔zdraviliški hotel ✔čofotanje v notranjih in zunanjih bazenih ✔zabavne aktivnosti za vse starosti ✔številne pustolovščine ✔skrb za zdrav življenjski slog ✔svet savn in še marsikaj drugega! V Zdravilišču Radenci vam zagotovo ne bo dolgčas!

O Hotelu Izvir: Naj Hotel Izvir postane izvir vašega zdravja! Hotel se nahaja ob zelenem zdraviliškem parku z edinstvenim izvirom mineralne vode iz Radencev. Ponuja vse zdraviliško udobje z neposrednim vstopom v termalni svet kot tudi zdravstveni in wellness center. Hotel Izvir ponuja 128 sob, od katerih so vse klimatizirane, večina pa jih ima tudi balkon. Hotel ima neposreden dostop do termalnih bazenov, samopostrežne restavracije in zdravstvenega ter wellness centra.

Bazeni: Termalni svet, ki je povezan s hotelom, ponuja 10 bazenov, in sicer 3 notranje termalne bazene, 1 notranji plavalni bazen, 4 zunanje termalne bazene, notranji otroški in zunanji otroški bazen ter zunanji mladinski bazen (zunanji otroški in mladinski bazen sta odprta samo v poletnih mesecih).

Wellness ponudba: Hotel Izvir svoje goste razvaja s svetom savn (6 različnih savn in Kneippov bazen), Medico-wellness center Corrium pa ponuja še kopeli, masaže ter celovito wellness ponudbo.

Storitve v Zdravilišču Radenci: Pričakuje vas pestra izbira aktivnosti, kot so različne vadbe v bazenih, fitness, nordijska hoja, pohodi, kegljišče, namizni tenis v poletnem času, izposoja koles, tenis in golf ter organizirani izleti po okolici. Izberite svojo dejavnost in se prepustite novim dogodivščinam!

Ponudba vključuje:

2x nočitev v sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi
2x polpenzion za 2 osebi
Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo (na dan prihoda od 11. ure, na dan odhoda celodnevno kopanje)

Uporabo kopalnega plašča in brisač v sobi
Jutranjo gimnastiko in aqua fitness
Uporabo ležalnikov ob bazenih
1x degustacija mineralne vode (1x 2dcl mineralne vode v času bivanja)
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 25. 8. 2019 do 11. 10. 2019 (doplačilo za bivanje od petka do nedelje znaša 5 €/oseba/noč)

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.