Izlet na dlani

Odkrij kontinente sveta skozi pobarvanke

Dokazano je, barvanje pomirja in odganja stres. Obenem zapolni prosti čas in spodbuja kreativnost tako odraslih kot malo manjših. So odličen zabaven učni pripomoček in kot nalašč za deževne dni, ko vsa družina več časa preživi v zaprtih prostorih. Skozi Pobarwanko WIZ Tujina odkrivajte čudovite kontinente, enostavno jo natisnite in že je pripravljena na odkrivanje čudovitih znamenitosti. Namig: če potujete z letalom in majhnim otrokom, vzemite WIZovo pobarwanko s seboj na let. (naložite jo s klikom na link)

Še nekaj zanimivosti o kontinentih in svetu na sploh. Ali veš, da po latinsko celina ali kontinet pomeni “držati skupaj”? Če prištejemo zraven še celinske police, ki so sicer pod morjem, skupaj sestalja to 35% Zemeljske skorje. Še vedno so znanstveniki in raziskovalci neenotni pri Evropi in Aziji, je to en ali dva kontinenta? Najdaljšo reko in največjo puščavo ima celina Afrika, Antarktika pa zanimivo, nima nobene države. Mount Everest res velja za najvišjo goro na svetu, a naj bi bila najvišja točka od središča zemlje v Južni Ameriki v Ekvadorju, na gori Chimborazo. Kaj pa ti, greš rad v tujino, čez mejo, ali si raje doma?

Ne pozabi: če vas pot odnese čez mejo ali na drug kontinent, ne pozabi na zdravstveno zavarovanje za tujino. Če gre na poti ali počitnicah kaj narobe, ti WIZ Tujina nudi 24-urno pomoč, če pride do nezgode ali zboliš. Krije ti tudi vse nujne stroške. Ti zelo priporočamo! Za vse, ki pa želite že več, npr. zavarovanje izgube prtljage ali kraje dokumentov, je tu novost WIZ Tujina Plus.

SPONZORSKI PRISPEVEK!

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.