Izlet na dlani

ODLIČEN LAST MINUTE ODDIH! 2 noči s polpenzionom v Hotelu Zdraviliški dvor 4*(Rimske Terme) že za 120 eur na osebo (TUR.BON!)

Uživajte v srcu neokrnjene narave, kjer se srečata bogata zgodovina in sodobna arhitektura, tradicija pa pripoveduje lastno zgodbo o Rimskih Termah. Tančica klasike, ki jo obdaja, v sebi nosi neminljiv čar in večno lepoto, s katero obiskovalce popelje v zdraviliški raj!

Rimske terme se nahajajo v Rimskih Toplicah, ob reki Savinji, kjer pod pobočjem visokega Stražnika iz triadnih dolomitskih skal izvirajo vrelci s termalno vodo. Zdravilnost termalnih voda iz tega območja so znali ceniti že stari Rimljani.

Dolina Rimskih Toplic obdajajo gozdnata pobočja okoliških hribov, ki kotlino ščitijo pred vetrom in poletno vročino. V sebi hranijo bujno vegetacijo in eksotične rastline iz vseh koncev sveta, kar obiskovalcem omogoča sprostitev in uživanje v raznoliki naravi. Prav to pa je tisto, kar naredi Rimske terme in njihovo okolico še posebej atraktivno.

Rimske Terme vam ponujajo različne tipe namestitve, kjer bo vsak obiskovalec našel nekaj po svojem okusu. Hoteli so pravi biseri obkroženi z bujno vegetacijo. Pozitivni učinki termalnih vrelcev bodo v vas vzbudili željo po ustvarjanju, sproščanju in oddihu. Samo za vas smo pripravili ponudbo storitev za boljše počutje, ohranitev zdravja in delovne ter kreativne energije.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi v izbranem hotelu s 4* za 2 osebi
Bivanje je možno v Hotelu Zdraviliški dvor, Hotelu Rimski dvor ali Hotelu Sofijin dvor (glede na razpoložljivost)
Polpenzion
Neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu

Celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda
Pitje termalne vode iz Amalijinega vrelca
Pestro ponudbo rekreativnih, sprostitvenih in družabnih animacijskih vsebin
Uporabo kopalnega plašča in copat
Vstop v fitness center
Brezplačni Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva od 29. 9. 2021 do 1. 10. 2021

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.