Izlet na dlani

OKTOBER…Povratna letalska karta in skupno 7 nočitev v Atenah in Cipru (letala + hoteli) že od 189 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v oktobru (sre 14.10.- sre 21.10.2015) za dve osebi v Atenah in na Cipru.
Ugodne letalske karte tako v Atene kot tudi na Ciper vam omogočata nizkocenovnika Ryanair ali Easyjet z odhodom iz Milana. Iz Milana najprej poletite v Atene nato pa iz Aten še na Ciper (Pafos) in po enaki poti tudi nazaj. Skupna cena vseh povratnih letalskih povezav za navedeni termin je na voljo, že za 90 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Cipru so vam na voljo 4 nočitve (za termin 14.10-18.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 4*Club St George Paphos, kjer je cena za dve osebi že od 112 eur. V Atenah so na voljo 3 nočitve (za termin 18.10-21.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Solomou, kjer je cena za dve osebi že od 86 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (vsi hoteli + vse letalske povezave) v Atenah in na Cipru tako znaša od 378 eur (oz. 189 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– CIPER: Rezervacija hotela s 4*Club St George Paphos za dve osebi (4 nočitve) za 112 eur na povezavi tukaj
ciper4

– ATENE: Rezervacija hotela s 3*Hotel Solomou za dve osebi (3 nočitve) za 86 eur na povezavi tukaj
ciper5

Rezervacija letov v Atene in na Ciper na spodnjih povezavah (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano – Atene – Bergamo, že za 48 eur/osebo (termin 14.10- 21.10.2015)

ciper3

Atene – Pafos (Ciper) – Atene, že za 42 eur/osebo (termin 14.10- 18.10.2015)
  ciper2  

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergam/Milana a vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Grčijo in Ciper lahko naročite tukaj.

– Enosmerna vozovnica za vlak med Fezom in Meknesom znaša okvirno 5 eur.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.