Izlet na dlani

PLITVIČKA JEZERA! 1 noč z zajtrkom v Hotelu 4* že od 29,5 eur/osebo

Plitvička jezera so eden najlepših nacionalnih parkov v Evropi. Jezera in jame, gozdovi in livade, potoki, reke in slapovi Plitviških jezer kakor tudi bogat raznolik rastlinski in živalski svet, s svojo lepoto navdušuje in privlači obiskovalce iz celega sveta. Čarovnija kristalno jasnih modro-zelenih jezer traja skozi celo leto.

Pravijo, da prav vsak letni čas ima svoje čare in posebnost. Da je to res, nam kažejo Plitviška jezera, ki z vsakim menjanjem barve, vsakim novim bujenjem, obdana z ledom ali pa v senci krošnje dreves, dajejo poseben, neponovljiv in izjemen vtis.

Plitvička jezera so konstantna, ampak tudi vedno drugačna, tako da Vas bodo nedvomno presenetila z nekim novim doživetjem ali novim spoznanjem.

Hotel Plitvička jezera so oddaljena 9 km od vhoda v nacionalni park Plitvice, približno 10 km od meje s BiH (Bihać – 5 minut vožnje), to je od nacionalnega parka Una, kjer je v bližini kmetija jelenov in paintball.

Hotel ima parkirišče in brezžični internet. Sestoji iz 40 sob, od tega se jih 35 nahaja v glavni stavbi, 5 pa v ločeni zgradbi. Vse postelje se lahko združijo in ločijo. Hotel ima centralno gretje, poleti pa je možno vodno hlajenje s pomočjo radiatorjev. V restavraciji je peč na drva.

 

Ponudba vključuje:

1x nočitev za 2 osebi
1x zajtrk za 2 osebi

Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Kupon je unovčljiv do 2. 6. 2018 in od 29. 9. do 17. 11. 2018
Na voljo tudi termini  od 2. 6. do 30. 6. 2018 in od 1. 9. do 29. 9. 2018 (35 eur/osebo) tukaj ali od 30. 6. 2018 do 1. 9. 2018 (42 eur/osebo) tukaj.

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.