Izlet na dlani

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
– V nagradni igri lahko sodelujejo zgolj osebe starejše od 16 let.
– Izžrebanega nagrajenca/nagrajenko bomo po žrebu (petek 15.05.2015 po 13.00) obvestili o nagradi preko inboxa FB pošte in je dolžan/a najkasneje do nedelje 17.05. 2014 do 20.00 sporočiti kontaktne podatke oseb, ki bosta potovali (podatki morajo biti natančni in takšni kot so v uradnem dokumentu s katerim boste potovali: ime priimek, datum rojstva, naslov bivališča in kontaktni email). V kolikor se nagrajenec/nagrajenka v tem času ne odzove s posredovanjem kontaktnih podatkov potrebnih za rezervacijo, bomo nagrado predali drugemu izžrebanemu. Pridobljeni osebni podatki se uporabijo izključno za potrebe izvedbe nagradne igre oz. izvedbo rezervacije letalskih kart.
– Nagrajenec/nagrajenka prejme povratni letalski karti Benetke (Treviso)-skrivnostna evropska destinacija (destinacija bo razrkrita ob koncu nagradne igre), letalske družbe Ryanair za dve osebi.
– Za potovanje bodo na voljo s strani Izlet na dlani izbrani termini v juniju 2015, Izvajalec nagradne igre se za točen termin dogovori z nagrajancem.
Rezervacijo za nagrajenca/nagrajenko ter sopotnika izvede (po prejemu kontaktnih podatkov) Ekipa Izlet na dlani. Po izvedbi rezervacije vam posredujemo potrditveni mail, ki vsebuje podatke o letu in kodo rezervacije. Po izvedeni rezervaciji so spremembe možne zgolj ob lastnem doplačilu.
– Letalske karte vključujejo vse letališke takse in pristojbine, stroške rezervacije ter  brezplačno prtljago (teža do 10kg, dimenzije dovoljene prtljage so 55cm x 40cm x 20cm) ter dodatno še manjšo torbo dimenzij do 35 x 20 x 20 cm. Podarjene letalske karte ne vključujejo stroška check in prtljage (to lahko na vašo željo in ob lastnem doplačilu naknadno dodate preden uredite online check oz. tik pred potovanjem).
– 2 osebi potujeta skupaj, na voljo je tudi rezervacija potovanja za samo eno osebo, v kolikor ta nima/ne želi sopotnika.
– Za potovanje veljajo pravila letalskega prevoznika Ryanair (med drugim: 15 dni pa vse do 2 uri pred samim letom je nagrajenec, ki je prejel letalske karte dolžan sam izvesti ONLINE CHECK IN na uradni strani Ryanair.com s pomočjo rezervacijske kode, ki jo prejme od Izlet na dlani po sami izvedbi rezervacije.  Po izvednem online check in, je dolžan natisniti vstopni kupon za letalo). Za nastale stroške ob neupoštevanju pogojev prevoznika Izlet na dlani ne odgovorja.
-Izlet na dlani ne odgovarja za morebitne spremembe, ki nastanejo s strani prevoznika Ryanair.
-Nagrada ne vključuje stroška do/od letališča v Benetkah (Treviso).
-Denarno izplačilo nagrade ni mogoče, prav tako nagrada po izvedbi rezervacije letalskih kart ni prenosljiva.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.