Izlet na dlani

POLETJE V TERMAH ČATEŽ! 2 noči v plavajoči gusarski hiški + vstopnice za kopanje že za 31,8 eur (5 oseb)

V Gusarskem zalivu v neposredni bližini Indijanske vasi, kampa in poletne Termalne riviere vas pričakujejo plavajoče hišice na jezeru. Hišice, zgrajene iz naravnih materialov, so z lesenim mostom povezane s kopnim. Dajejo občutek domačnosti, lesena terasa s čudovitim razgledom na jezero pa ponuja sprostitev in uživanje na prostem. 

Naselje 20 plavajočih hišic v Gusarskem zalivu sprejme do 100 gusarjev, željnih počitniških avantur. Mali gusarji, vabljeni v zimsko ali na poletno Termalno riviero. Zaplujte z gusarsko ladjo in poiščite gusarski zaklad. Z gusarskega otoka odkrijte vodne atrakcije poletne Termalne riviere – tobogane, počasno reko, otroški vodni park …

V Gusarskem zalivu uživajo družine z otroki, romantični pari, udeleženci team building programov in vsi, ki si želijo preživeti počitnice v pustolovskem duhu.

Ponudba vključuje:

2-dnevni najem (2 noči) plavajoče hiške v Gusarskem zalivu za do 5 oseb
Do 5 vstopnic dnevno za kopanje za do 2 vstopa dnevno v zimsko ali poletno Termalno riviero 

Uporabo posteljnine
Končno čiščenje
Animacijski program

Ponudba je unovčljiva do 21. 7. 2019

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Na voljo tudi Indijanska pustolovščina tukaj! 

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

3 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Pozdravljena Martina, najprej hvala za idejo. In seveda čestitke za krasno stran.
    Na vašo stran sem zdaj prvič naletel, ko raziskujem ideje za naše team buildinge. Pa me zanima (ker omenjate v članku, da se za Čatež zanimajo tudi team building organizatorji), če kaj veste ali ima katera team building agencija v Čatežu zakupljene kapacitete ali se je treba za organizacijo dogovarjati direkt. Predvsem nas to zanima zaradi pripomočkov (večjih igral), ki bi jih želeli uporabljati sami na team buildingih.
    Hvala že vnaprej za odgovor. LP Matija

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.