Izlet na dlani

POLETNE GORSKE AKTIVNOSTI! 2 noči z zajtrkom v Hotelu Center Pokljuka že za 89,5 eur na osebo

Planinci, pohodniki, smučarji, gorski kolesarji, tekači, udeleženci seminarjev in konferenc, izletniki … Vsi boste v Športnem centru Triglav Pokljuka lahko prepoznali svoji drugi dom. Z vso potrebno skrbnostjo so predvideli tudi najmanjše podrobnosti, da bo vaše bivanje le popoln užitek.

Funkcionalno in prijetno zasnovan, sodobno opremljen Hotel Center z zunanjo podobo v krajinskem stilu bo izpolnil vse vaše želje in potrebe za nepozabno bivanje »v srcu narave«. Hotel Center ima v Športnem centru Pokljuka edinstveno lego tik ob biatlonskem stadionu s streliščem, s čimer je prava svetovna posebnost. Neokrnjena narava, stoletni gozdovi in planinski zrak pa so recept za pobeg iz vsakdana v sproščeno lahkotnost gibanja in rekreacije. Prostrane planote Pokljuke, ki se razprostirajo na vzhodnem obrobju Triglavske skupine, so idealno pribežališče za sodobnega urbanega človeka.

Sobe so opremljene z LCD TV 32′, telefonom, brezžičnim internetom in sefom.

Nekatere sobe imajo balkon in prekrasen pogled na okoliške gorske vrhove.

Pokljuka je ena izmed najbolj znanih slovenskih planot, saj prireja svetovno znana tekmovanja v biatlonu. Planota je večinoma poraščena z gozdovi, zanimivo je šotno barje Šijec, ki ima velik ekološki pomen, daje pa zavetje mnogim živalim in rastlinam. Pokljuka je z gozdom pokrita visoka kraška planota v Julijskih Alpah. Je največja zaokrožena gozdna površina v Triglavskem narodnem parku. Dolga je 20 km in skoraj toliko tudi široka. V razponu od 1000 do 1400 m je okoli 6300 ha gozdov, v katerih prevladuje smreka.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
2x zajtrk za 2 osebi
1x lunch paket

Pijačo dobrodošlice
Uporabo savne (glede na razpoložljivost)
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Kupon je unovčljiv do 31. 8. 2018

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.