Izlet na dlani

POLETNI AKTIVNI ODDIH! 2 noči s polp. v Gostišču Smogavc + izposoja koles + savna (Gorenje pri Zrečah) že za 82 eur na osebo

Gostilna in prenočišče ter turizem na kmetiji Smogavc je družinsko podjetje, katerega tradicijo negujejo že od leta 1988. Zraslo je ob robu slikovite pohorske vasice Gorenje pri Zrečah, na jugovzhodni strani zreškega Pohorja, na višini 760 m.

V 30. letih razvoja vizije se je podjetje iz majhne vaške gostilne razvilo v celostni turizem in tako vam lahko danes ponudijo bodisi domačo lokalno kulinariko, obogateno s sezonskimi okusi, katerih sestavine pridelamo tudi na njihovi kmetiji ter okoliških kmetijah, bodisi namestitve v sobah s pridihom pohorskega sloga ali sodobno opremljenih in prostornih apartmajih na turizmu na kmetiji. Vse skupaj vam, le slabih 700 m pod Roglo, začinijo s kančkom wellnessa, ki ga lahko doživite v naši edinstveni savni v brunarici.

Od vsega dobrega prevzeti lahko še uživate v zelenem in mirnem okolju ob panoramskem razgledu v dolino proti mestoma Zreče in Slovenske Konjice, saj vam pogled vse od hribov nad Zasavjem in Celjsko kotlino pa tja preko Dravinjske doline do daljnega zagrebškega Sljemena. Vizija 30-letne tradicije je vedno bila in še naprej ostaja sledenje novim trendom v turizmu in željam gostov.

Pustite se razvajati s čudovito kulinariko, udobno namestitvijo in kančkom wellnessa in verjemite – vsakdo bo našel kaj zase.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
2x polpenzion za 2 osebi
1x izposoja kolesa za 4 ure za 2 osebi
1x izposoja palic za nordijsko hojo in brezplačne mape na pohodniški poti za 2 osebi
Neomejeno uporabo fitnessa na prostem

1x uporabo savne v brunarici za 2 uri za 2 osebi
5 žetonov za igralnico (ročni nogomet, hokej, ping-pong)
30% popusta za kopanje in savno v Termah Zreče
10% popusta na določene tretmaje v Wellness & Spa Idila term Zreče

 

Kupon je unovčljiv do 31. 8. 2018 

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.