Izlet na dlani

POLETNI DOPUST NA PAGU! 7 noči s polp. v Hotelu Liberty Plaza 4* že za 599,5 eur/osebo

Hotel Liberty Plaza na otoku Pagu bo s svojo razkošno in udobno nastanitvijo poskrbel za vaše popolne počitnice. Eden najbolj sončnih jadranskih otokov z več kot 2500 sončnimi urami na leto, imenovan hrvaška Ibiza, vas že čaka!

Otok Pag je idealna izbira za dopust, saj ponuja kombinacijo počitnic z aktivnostmi na prostem s čudovito naravo in plažami.

Hotel Liberty Plaza je bil zgrajen na temeljih starih depandans hotela Liberty in se zlil v okolje s poudarkom na trajnostni gradnji in skrbi za okolje. Ta sodoben in eleganten hotel vam ponuja vse, kar potrebujete za edinstvene in udobne počitnice. Z lastno plažo v središču mesta, zasebnimi ležalniki v edinstvenem infinity bazenu na najbolj prometni lokaciji v mestu, z restavracijami, trgovinami, parkirišči in neposredno na mestni promenadi, vseeno zagotavljaja popolno zasebnost v središču najbolj dinamičnega in zabavnega mesta na jadranski obali.

V kombinaciji s prijaznim in strokovnim osebjem, raznoliko in zdravo kulinariko, udobnimi sobami in prvovrstnimi sončnimi zahodi ponuja Liberty Plaza toplo in družinsko vzdušje, v katerem se boste vedno počutili dobrodošle.

Ponudba vključuje:

7x nočitev v Deluxe sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi
Polpenzion (bogata samopostrežni zajtrk in večerja)
Pijačo dobrodošlice

Uporabo zunanjega bazena
Sadje dobrodošlice v sobi ob prihodu
2 izleta po izbiri*
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 11. 7. do 26. 8. 2021

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.