Izlet na dlani

POLETNI DOPUST V CRIKVENICI! 7 noči s polpenzionom v Hotel Vila Ružica-Depandanse že za 361 eur na osebo

Sredi zelenih vrtov, le 50 metrov od plaže in 300 metrov od centra Crikvenice, leži hotel Vila Ružica. Hladna senca borovcev, šum morja in brezskrbne počitnice na morju!

Sobe elegantnega hotela Vila Ružica zaznamujejo tople, zemeljske barve; v njih boste poleg osnovne opreme našli tudi mini bar in zasebno kopalnico s fenom. Gostje hotela Vila Ružica lahko uživajo ob bogatem samopostrežnem zajtrku, ki ga tvorijo sezonske sestavine. Hotelska à la carte restavracija streže jedi pristne domače kuhinje za kosilo in večerjo. Na voljo vam je tudi sobna strežba.

Če se odločite za nastanitev v hotelu Vila Ružica, so vam na mestni plaži na voljo številne športno-rekreacijske vsebine: otroško igrišče z veliko ladjo »Bounty«, odbojka na mivki, namizni tenis na plaži, biljard na plaži, organizirani izleti z ladjo, najem koles, sprehajalne poti in steze za jogging. Na plaži imate tudi možnost jadranja in smučanja na vodi. Lahko najamete tudi ležalnike in senčnike, kanu za eno ali dve osebi. V bližini je šola potapljanja, kjer lahko najamete tudi opremo za potapljanje.

Ponudba vključuje:

7x nočitev v sobi s pogledom na park za 2 osebi
Polpenzion (zajtrk in večerja v restavraciji)
1 pijača ob večerji (pivo, sok, vino ali mineralna voda) za 2 osebi
Pijačo dobrodošlice

Darilo presenečenja
1x 3-urni najem koles za 2 osebi (glede na razpoložljivosti)
Vstopnico za Akvarij za 2 osebi
Brezplačni Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva od 9. 7. 2022 do 20. 8. 2022

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.