Izlet na dlani

POLETNI DOPUST V DALMACIJI! 7 noči s polpenzionom v Hotelu Bella Vista 4* (Drvenik) že za 483 eur/osebo (2 otroka gratis!)

Hotel Bella Vista se nahaja v srcu Dalmacije, v zgornjem zalivu Drvenika poleg gotske cerkve sv. Jere. Idilično atmosfero majhnega sredozemskega mesta je mogoče nadomestiti tudi z mestnim vrvežem, saj se hotel nahaja v bližini vseh pomembnih znamenitosti srednje in južne Dalmacije – zraven Splita, Makarske in Dubrovnika. Drvenik je tudi trajektno pristanišče z vsakodnevnimi odhodi trajektov na otoke Hvar, Korčulo, polotok Pelješac itd.

Vsaka od 33 sob in 17 apartmajev predstavlja elegantno mešanico udobja, mediteranskega okolja in brezmejne elegance. Klimatizirane sobe, opremljene z internetnim priključkom, mini barom, SOS sistemom, požarnim sistemom, SAT TV z LCD zaslonom, sefom, direktno zunanjo telefonsko linijo itd. postavljajo novi standard destinacije. K vrhunskemu udobju pripomorejo tudi posebno oblikovane postelje, ki so v skladu z visokim standardi hotela Bella Vista, na katerih se boste lahko sproščeno naspali in veseli dočakali jutro.

V sproščenem okolju vam bodo strokovni terapevti pomagali z nasveti in vas popeljali v čare in blagodejnosti dobrega počutja ter prilagodili raznovrstne tretmaje vašim potrebam in željam. Uživate lahko v finski savni, masažni kadi, turški kopeli, različnih masažah, aromaterapijah … Uporablja se kozmetika, ki je namenjena wellness programom.

Ponudba vključuje:

7x nočitev v dvoposteljni sobi pogled park za 2 osebi (*1. otrok do 12. leta in 2. otrok do 3. leta brezplačno)
Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)
Brezplačni Wi-Fi

Neomejeno uporabo Wellness comfort cone (whirlpool, ležalniki za sproščanje, finska savna in fitness)
Brezplačno parkirišče (na dveh lokacijah 50-100 metrov od hotela)

 

Ponudba je unovčljiva od 25. 6. do 15. 7. 2022 in od 27. 8. do 9. 9. 2022

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.