Izlet na dlani

POLETNI DOPUST V POREČU! 7 noči s polp. v Hotelu Delfin že za 275 eur na osebo (otrok gratis)

Hotel Delfin v Poreču je pravo mesto v malem in le 50 metrov oddaljen od plaže! Hotel Delfin sodi v verigo hotelov Plava laguna, ki je znana po svojih kvalitetnih storitvah in udobnih namestitvah. Najdite zatočišče pred vsakdanjostjo v simpatičnem hotelu, v katerem vam nikdar ne bo dolgčas. Zabava v večernih urah, kopanje in sprehodi pod zvezdnatim nebom ustvarjajo idealno mesto za vse romantike. 

Hotel nudi klimatizirano restavracijo, menjalnico, aperitiv bar in bar ob bazenu, kavarno, Wi-Fi na recepciji, trgovino s spominki in časopisi, dvigalo, salon za masaže, konferenčno dvorano, prostor za hrambo koles, parkirišče in pa zunanji bazen s teraso. Soba iz ponudbe: 13 – 17 m2, dvoposteljna, možnost dodatnega ležišča (180×80 cm), možnost otroške posteljice, balkon, kopalnica, direknta telefonska linija

Hotel je od centra Poreča oddaljen 5 km, od najbližje plaže pa le 50 metrov. Avtobusna postaja za dostop do mesta se nahaja tik pred hotelom, tako da svojih jeklenih konjičkov sploh ne boste potrebovali. V bližini hotela se prav tako nahaja otroško igriščem na voljo pa so tudi številne restavracije, bari in trgovine. V prostem času si lahko privoščite obilico zabave ob igri mini golfa ali tenisa na tenis igrišču ter ob raznih vodnih športih in animacijskih programih. Lahko pa se sprehodite po urejenih peš poteh ali pa si privoščite izlete po okolici. Po tem pa se lahko ustavite v glavni restavraciji ali čudovitem bistroju na plaži in si privoščite osvežilno pijačo ali okusen obrok.

Ponudba vključuje:

7x nočitev v Classic dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno)
7x polpenzion za 2 osebi

Uporabo zunanjega bazena (vključena uporaba ležalnikov – glede na razpoložljivost)
Turistično takso
Brezplačni Wi-Fi (na recepciji)

 

Ponudba je unovčljiva  od 6. 6. do 20. 6. 2020 in od 29. 8. do 5. 9. 2020 (bivanje od sobote do sobote)
Za termin  od 4. 7. 2020 do 15. 8. 2020 (bivanje od sobote do sobote), kliknite tukaj.

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon
Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.