Izlet na dlani

POLETNI ODDIH NA BLEDU! 1 noč z zajtrkom v Hotelu Rikli Balance 4* že za 73,5 eur na osebo (TURISTIČNI BON!)

Privoščite si oddih v luksuznem hotelu Rikli Balance na Bledu, kjer poskrbijo za vaše dobro počutje. Če se želite napolniti z energijo in izkoristiti blagodejne učinke narave, se nemudoma odločite za Rikli Balance Hotel.

Hotel se nahaja v parku starih dreves v središču Bleda in ima 150 sob in suit. Ponaša se s čudovitim razgledom na Blejsko jezero, Blejski grad in Julijske Alpe. V hotelu je sodoben konferenčni center, ki ponuja vse za odlično izvedbo kongresov in poslovnih srečanj. Ponudbo dopolnjuje eden najboljših wellness centrov v Sloveniji, hotelski bazeni pa bi lahko bili opisani kar bazeni z razgledom.

V hotelu se nahaja eden najboljših wellness centrov v Sloveniji. Wellness Živa je sodoben wellness center, ki nadaljuje bogato izročilo Riklijeve tradicije, oplemeniteno z modernimi pristopi in tehnikami. Ponuja masaže, svet savn, kopeli in različne nege obraza in telesa, ima pa tudi termalni bazenski del, ki predstavlja največji bazenski kompleks na Bledu. Izberite hotel z najlepšim razgledom na Blejsko jezero.

Ponudba vključuje:

1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi
Zajtrk v glavni hotelski restavraciji, s pripravo toplih jedi
Neomejen vstop v hotelski bazenski kompleks Živa s toboganom in otroškim bazenom (30°C)

Bon v vrednosti 10 €, ki ga lahko unovčite pri koriščenju ene storitve iz ponudbe Wellness Živa v vrednosti najmanj 60 €
Zaki bonus kartico za družine, ki vključuje različne sezonske aktivnosti in popuste
Brezplačni Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva od 25. 5. 2021 do 8. 7. 2021
Nakup kupona in rezervacija termina le do 21. 5.!

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.