Izlet na dlani

POLETNI ODDIH V MORAVSKIH TOPLICAH! 2 noči s polpenzionom v Hotelu Ajda 4* že za 186 eur na osebo (2 otroka gratis)

Tokrat vas peljemo v Moravske Toplice na nepozabno vodno zabavo in brezskrben oddih v Hotelu Ajda! ✔hotelski termalni bazeni ✔vstop v Termalni park Terme 3000, ki je povezan s Hotelom Ajda ✔lokalna kulinarika ✔aktiven oddih, zabava in sprostitev ✔otroške radosti ✔Medico-wellness in zdravstveni center

Prenovljeno hotelsko kopališče: V največjih termah v Pomurju vas bo pričakalo popolnoma prenovljeno notranje hotelsko kopališče. Uživajte v čudovitem velikem bazenu, bazenu z blagodejno črno termo-mineralno vodo, v dveh masažnih bazenih, za najmlajše pa je poskrbljeno v novem otroškem bazenu z igrali. Počitek med plavanjem si privoščite v počivalnici z aromaterapijo. Sprostite se v dveh novih finskih savnah in počivajte v Ajdovi počivalnici v zatemnjenem ali svetlem delu.

Termalni park: Prepustite se obilju vodnih doživetij v dveh nadstropjih. Spodnji del je namenjen živahnim in aktivnim ter družinam, zgornji del pa je namenjen počitku in sprostitvi. Hotel Ajda je povezan s Termalnim parkom, ki poleg notranjega dela ponuja tudi zunanji del. Pričakali vas bodo tudi adrenalinski in družinski tobogani ter adrenalinske atrakcije (zip line nad bazeni ali trampolini). Poleti bodo za senco poskrbela velika drevesa!

Terme 3000 – Moravske Toplice ponujajo širok spekter zabave za vse generacije. Poskrbljeno je tudi za potrebe poslovnih gostov, katerim sta zagotovljena zasebnost in odmik od termalnega vrveža. Hotel Ajda zaznamuje prijetno domače vzdušje, obiskujejo pa ga gostje vseh starosti – družine, starejši in mlajši pari. Hotel je priljubljen tudi zaradi pestrega nabora možnosti za aktiven oddih ter animacij za otroke. Je tudi priročno izhodišče za izlete po Prekmurju.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem za 2 osebi (1 otrok do 12. leta in 1 otrok do 6. leta brezplačno)
Polpenzion
Neomejeno kopanje v Termalnem parku Terme 3000 (na dan prihoda od 11. ure)
Neomejeno kopanje v hotelskih bazenih

Vstop v hotelske savne
Uporabo kopalnega plašča
Uporabo kopalnih brisač in ležalnikov ob hotelskem bazenu
Brezplačni internet v sobi in avli hotela
Brezplačno zunanje parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 8. 7. 2022 do 26. 8. 2022
(doplačilo za bivanje med vikendi znaša 4 €/oseba/noč)
Nakup in rezervacija samo do 30. 5. 2022!

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.