Izlet na dlani

POLETNI ODDIH V ZDRAVILIŠČU RADENCI! 2 noči s polpenzionom v Hotelu Radin 4* že za 148 eur na osebo (2 otroka gratis)

✔ Zdraviliški hotel ✔ notranji in zunanji termalni bazeni ✔ svet savn ✔ zdravi kulinarični programi ✔ zdravstveni center

Privoščite si oddih v zdravilišču z blagodejno klimo, naj vas obdajo osvežilni mehurčki zdravja! Pitne kure z naravno mineralno vodo so simbol Hotela Radin, ki ga obiskujejo predvsem gostje, ki si želijo miru in sprostitve. Iz hotela imajo gostje neposreden dostop v termalni svet, zdravstveni in wellness center. Hotelska restavracija ponuja tudi zdrav kulinarični program.

Bazeni s termalno vodo vas bodo sprostili, obenem pa so blagodejni pri težavah z gibalnim sistemom. Še posebej boste uživali v bazenih s podvodnimi masažami!

V bazenih za knajpanje preverite, kako dobro dene izmenično kopanje v topli in hladni vodi. Zagotovo boste to navado odnesli s sabo domov! Preprosto morate preizkusiti tudi slovito mineralno kopel, ki blagodejno vpliva na srčno-žilne bolezni. Za kopanje v mineralni kopeli obiščite wellness center. V bazenih namreč ni mineralna, temveč termalna voda!

V notranjem delu kopališča zagrete plavalce čaka 25-metrski plavalni bazen z navadno vodo, ki je kot nalašč za nabiranje plavalnih kilometrov.

Med počitnicami je bazenski živžav največji. Najmlajše čakata dva otroška bazena, nekoliko globlji mladinski bazen in otroška animacija v bazenih in ob njih!

Dvoposteljna Standard soba: Udobna dvoposteljna soba z ležiščem širine 200 cm ali ločenima ležiščema širine 100 cm. V sobi (23,5 m2) je kopalnica s kadjo in WC-jem, pisalna miza in enosed.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z enim dodatnim ležiščem za 2 osebi (1 otrok do 6. leta in 1 otrok do 12. leta brezplačno)
Polpenzion
Neomejeno kopanje v desetih notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo
1x dnevno vstop v suhe savne do 16. ure (razen na dan odhoda)
Uporabo kopalnega plašča v sobi

Pitno kuro z mineralno vodo iz Radencev v prenovljenem salonu mineralne vode
Uporabo ležalnikov ob bazenu
Izberimo zdravo: obroki za ohranjanja zdravja in vitalnosti med vašim bivanjem v Zdravilišču Radenci
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 10. 7. 2022 do 20. 8. 2022
(doplačilo za bivanje med vikendom znaša 6 €/odrasla oseba/noč)
Nakup in rezervacija samo do 30. 5. 2022

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.