Izlet na dlani

POLETNI SKOK V BARCELONO! 2 noči (letalo + prenočišče) že za 118 eur


Benetke- Barcelona (28.08.-30.08.2018), check in prtljaga NI vključena

Benetke (VCE) – Barcelona (BCN) – Benetke (VCE), že za 44 eur


2 nočitvi, 28.08.-30.08.2018,Guest House BCN Bruc I & II, od 148 eur/2 osebi

Primer namestitve v Barceloni

Skupna cena celotnega paketa 3 dnevnega dopusta za dve osebi (letalo + prenočišče) v Barceloni tako znaša 236 eur (oz. 118 eur na osebo).

Klikni tukaj za primer:

Letalske karteHotelske sobe

Pomembne informacije
vizum ni potreben
Ugodna prenočišča
hotelscombined.com, Airbnb (30 eur popusta)
Prevoz do letališča
Rent-a-Car

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Pozdravljena Martina, ali mi kako lahko pomagate. Prvič sem na vaši spletni strani,.. rada bi rezervirala tole Barcelono za 2krat dve osebi /se pravi 4 osebe/, Potrebujem nasvet kako to naredim,, ,Termin mi ustreza . Hvala in lep pozdrav, sem se prijavila za prejem vaših novic.

  • Na strani Izlet na dlani vse podane akcije oz. ponudbe letalskih kart in počitniških paketov ter ostalih storitev temeljijo na spletni prodaji drugih ponudnikov. Ekipa, ki skrbi za stran oz. blog ne prodaja oz. izvajata tovrstnih rezervacij, ne ureja rizikov odpovedi itd., ampak samo podaja informacije kako do čimbolj ugodnih želenih letalskih kart in počitnic.

   Preko podanih povezav v objavljenih prispevkih se izvede spletna rezervacija letalske karte, prenočišča, prevoza itd. v vaši lastni režiji, z vašo kreditno ali bančno kartico. Vstavite želeno število oseb, izberete želenega ponudnika ter želeno nastanitev.

   Več informacij na to temo najdete tukaj: https://izletnadlani.com/kako-izvesti-rezervacijo-letalske-karta-ali-paketa-objavljenega-na-strani-izlet-na-dlani/

   Lep pozdrav

   Ekipa Izlet na dlani

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.