Izlet na dlani

POLETNI VIKEND ODDIH V ROGAŠKI SLATINI! 2 noči s polp. v Hotelu Slovenija 4* že za 79,5 eur/osebo

Rogaška Slatina z večstoletno tradicijo sodi med starejša in pomembnejša zdravilišča v Sloveniji in Evropi. Izkopanine ter rimska cesta, ki je mimo Lemberga in Rogatca vodila iz Celeie v Petovium dokazujejo, da so območje Rogaške Slatine poznali že Kelti in Rimljani. Leta 1665 je po pitju mineralne vode ozdravel Peter Zrinski, eden najmogočnejših fevdalcev tedanje Evrope, ter ponesel sloves o zdravilni mineralni vodi v svet. V Rogaški Slatini se je tako pričel zdraviliški turizem.

Danes je Rogaška Slatina privlačen cilj ljudi, ki iščejo zdravje z naravno mineralno vodo Donat Mg, dobro počutje in mir v čudoviti naravi ter bogato kulturno življenje. Je kraj, ki vedno znova izpolni obljubo miru in živahnosti hkrati. Rogaška Slatina je kraj izvirov in izvirnosti. Zaradi svoje celovite ponudbe, kjer je vse na enem mestu, velja za enega bolj priljubljenih hotelov v Rogaški Slatini. S tem sovpada izgradnja novega notranjega bazena s termo-mineralno vodo, ki je bil zaključen v začetku marca 2013.

Na voljo je 10 enoposteljnih sob, 47 dvoposteljnih sob, 3 triposteljne sobe in 5 apartmajev, dvigalo, restavracija s teraso, kavarna, wellness center in konferenčni prostor. Sobe so moderno opremljene in zagotavljajo udobje,ki ga gostje pričakujejo: kopalnica (tuš ali kad, WC), kabelska televizija, telefon, sušilnik za lase, mini bar, copati, kopalni plašč, polovica sob je klimatiziranih, nekaj sob ima balkon. Hišni ljubljenčki so dovoljeni v za to namenjenih sobah.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
2x polpenzion za 2 osebi
Neomejen vstop v hotelski bazen
Neomejen vstop v hotelske savne
Neomejen vstop v whirpoole in fitness studio
Nočno kopanje ob petkih in sobotah do 22. ure

Brezplačni vstop v Casino Fontana HIT
Steklenico mineralne vode Donat Mg na dan prihoda
Uporabo kopalnega plašča
Brezplačni internet
Brezplačno parkirišče
Zgodnjo prijavo od 10. ure in pozno odjavo do 18. ure (glede na razpoložljivost)

 

Kupon je unovčljiv do 26. 8. 2018, od petka do nedelje

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.