Izlet na dlani

POLETNO RAZVAJANJE V KRANJSKI GORI! 2 noči s polpenzionom v Hotelu Špik 4* že od 104,5 eur na osebo

Kranjska Gora – čarobno mestece obdano z gozdovi in zelenjem, ki v pomladnih in poletnih mesecih zažarijo v zlato-zelenih barvah. V tem rajskem delčku neokrnjene narave boste vedno odkrili nekaj novega, Kranjska Gora se vam bo s svojimi mogočnimi okoliškimi gorami vsakič znova vtisnila v spomin nekoliko drugače …

V osrčju čudovitega Gozda – Martuljka se je leta 2009 prebudil hotel Špik. Bogastvo lepot okoliške narave se odraža v značaju hotela Špik, njegovi formi in celoviti ponudbi. Ta temelji na izjemnih lepotah alpskega okolja. Hotel Špik očara z občutenjem trajnostnega sobivanja z gorskim okoljem, lepotami narave in pečatom tradicije.

V Špiku stik z lokalnim okoljem, sprostitev, gibanje in dinamika vrhunskega arhitekturnega oblikovanja celostno prispevajo h kakovosti življenja še dolgo po obisku hotela. Hotel Špik ima svoj poseben značaj. Pristni in skrbno izbrani materiali vnašajo v prostore toplino in prijaznost, široko odprti razgledi na julijske vršace in karavanške gozdove pa na goste delujejo pomirjujoče in sproščujoče.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi
1x 3-urni vstop v Svet savn v Hotelu Špik za 2 osebi

Uporabo hotelskega bazenskega kompleksa
Uporabo kardio fitness sobe
Brezplačni vstop v Casino Korona
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 1. 6. 2021 do 25. 10. 2021
(doplačilo za vikend 10 €/oseba/noč)

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.