Izlet na dlani

POLJSKA! Povratna letalska karta in 3 nočitve v centru Krakowa (letalo + hotel) že za 62 eur

Super ponudba za obisk Krakova! Nekdanje kraljevsko mesto in eno izmed najlepših mest Poljske vam je na voljo v novembrskem terminu.  V okolici Krakova velja obiskati rudnik soli, ki je vpisan na Unescovo listo. Naj vas nekdanja poljska prestolnica pozitivno preseneti!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v januarju (sob 23.01.- tor 26.01.2016) za dve osebi na Poljskem v mestu Krakow. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 19 eur na osebo, (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Krakowu so na voljo 3 nočitve (za termin 23.01.-26.01.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Astoria Hotel Krakow, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 86 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ zajtrk + letalo) v Krakowu tako znaša od 124 eur (oz. 62 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Astoria Hotel Krakow za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 86 eur na povezavi tukaj
krakov2

Rezervacija letov v Krakow preko spodnje povezave:
Bologna -Krakow-Bologna, že za 19 eur/osebo (termin 23.01.- 26.01.2016)
krakov1 

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Poljsko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.