Izlet na dlani

POMLAD V MORAVSKIH TOPLICAH! 2 noči s polp. v APP Trobentice 4* + neomejeno kopanje + savne že za 86 eur na osebo

Iščete miren in udoben kotiček za vso družino? Apartmaji Trobentice ohranjajo arhitekturne elemente tipične prekmurske vasi. Na voljo so različno veliki apartmaji, ki omogočajo popolno neodvisnost in večje udobje za tiste, ki želijo počitnice brez urnika. Terme 3000 – Moravske Toplice so ene večjih term v Sloveniji in ponujajo spekter zabave za vse generacije. Od glasne in razigrane v enem največjih vodnih parkov do umirjene, poživljajoče, v objemu krošenj velikih panonskih dreves in wellness centra.

Apartmaji obsegajo dnevni prostor s kuhinjo, v kateri vas čaka popolna oprema za pripravo vseh dnevnih obrokov. Za popolno udobje je poskrbljeno v sodobno opremljenem spalnem delu in kopalnici, sprostili pa se boste lahko tudi na terasi s pogledom na prekmursko ravnico. Apartmaji so opremljeni tudi s satelitsko TV, telefonom in radijem. Čeprav vam je v apartmajskih kuhinjah je na voljo vsa oprema za samostojno kuharsko ustvarjanje, pa vas tudi v hotelskih restavracijah čaka raznovrstna kulinarična ponudba.

Terme 3000 – Moravske Toplice se ponašajo z bogatim naborom možnosti za aktiven oddih: plavalni bazen, tenis igrišče, igrišče za košarko, odbojko, nogomet, rokomet, badminton in hokej, Izposoja koles, fitnes, golf, jutranja telovadba, vodna gimnastika, nordijska hoja, igre na bazenu. V okolici Moravskih Toplic je označenih 117 kilometrov poti za nordijsko hojo, rekreativnih poti in tematskih poti. Gostje se lahko po njih odpravijo sami ali v organizirani skupini. Zavarovana območja narave na Goričkem so odlična priložnost za odkrivanje naravne in kulturne dediščine regije, po celotni pokrajini pa se vije Pomurska planinska pot.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Apartmajih Trobentice za 2 osebi
2x polpenzion v hotelu Termal za 2 osebi
Neomejeno kopanje v bazenih hotela Termal
Neomejeno kopanje v Termalnem parku Terme 3000
Brezplačno parkirišče

Na dan odhoda možnost celodnevnega kopanja
Uporabo ležalnikov ob bazenu
Vstop v savne v Hotelu Termal
Na dan prihoda možnost kopanja od 11. ure dalje
Brezplačni internet

 

Ponudba je unovčljiva od 16. 5. do 24. 5. 2019 in od 2. 6. do 23. 6. 2019
(doplačilo za bivanje od petka do nedelje znaša 5 €/oseba/noč)

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon
Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.